![]() |
![]() |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Nu am mai scris, intr-adevar... Multumesc ca ai fost si tu aici. Si multumesc pentru incurajari. Imi pare rau pentru tine. Sper sa iti ajute Dumnezeu sa gasesti un loc bun de munca cat de curand. Pot sa iti spun ca au fost si sunt aici oameni cu suflet mare, din toate punctele de vedere. M-au ajutat si ma ajuta enorm. Fara ei as fi ajuns cu siguranta in gura mortii. Nu am decat cuvinte de multumire la adresa fiecaruia, pentru binele pe care l-am primit. Dumnezeu sa le intoarca bunatatea inmiit si sa-i aiba in paza! Suntem mai binisor. Inca tin postul. Psihic, sunt mai bine. Incerc si ma straduiesc din rasputeri sa merg mai departe si sa nu cad in deznadejde. Astept acum de la cineva o raza de speranta cu un servici bun. Si sper din tot sufletul sa ma pot redresa asa cum trebuie. Nadajduiesc ca Dumnezeu sa ma scoata la liman. Iti multumesc pentru gandurile bune. Doamne ajuta! PS: Promit ca mai scriu. |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Nu mai stiu... | Marcus | Nunta | 23 | 19.11.2016 21:27:42 |
| Cum impacam viata duhovniceasca si viata lumeasca? | sophia | Biserica Ortodoxa Romana | 40 | 28.12.2012 19:53:52 |
| nu stiu ce sa fac , ajutati-ma | allex_adriana | Nunta | 17 | 14.03.2011 21:08:08 |
| Viata duhovniceasca vs Viata sanatoasa | razvan90 | Generalitati | 4 | 08.12.2010 23:54:23 |
| Nu stiu ce sa fac.... | Valy76 | Pocainta | 14 | 26.07.2010 20:48:15 |
|
|