![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
La Sarimzegetusa am facut pacat cand eram mai mic,si anume am furat. O chestie din aia in forma de cruce cu laturi egale,de pe timpul dacilor,se gaseste prin muzeele de istorie... Am gasit si eu niste chestii din alea prin ruine si am luat-o,am ascuns-o in blugi. Un prieten a luat si el una la indemnul meu
![]() Eh,si acum o mai am,am privit-o si acum cand am scris postul acesta. Nu oricine are asa ceva acasa ![]() Stiu ca am trait o frica atunci... mi-era ca or sa ne controleze,ca ma va prinde cineva de acolo cu ea,ca spusese clar ghidul sa nu punem mana pe nimic si sa nu luam nimic. Ce fericit am fost ca am scapat. Despre chestia asta e vorba: ![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Sa mai si radem ,apropo de protestele din capitala !!! | guardian knight | Generalitati | 618 | 10.02.2012 12:50:01 |
Cum se sterge din istoria romanilor - o parte din cetatea Sarmisegetuza distrusa | mihailt | Generalitati | 32 | 11.07.2011 23:49:20 |
Despre pedeapsa capitala ! | cristiboss56 | Stiri, actualitati, anunturi | 14 | 20.03.2011 01:47:38 |
Pedeapsa capitala | Dia20_diana | Eutanasia | 82 | 21.01.2011 23:14:24 |
|