Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 22.02.2011, 18:37:53
calator prin ploaie calator prin ploaie is offline
Banned

Data înregistrării: 13.01.2011
Locație: intre rai si iad
Religia: Ortodox
Wink

Citat:
În prealabil postat de Raoul Vezi mesajul
1. Dacii NU erau uniti,ci exact cum suntem noi astazi!
2. Faza cu energiile si locul "sfant" de la Sarmizegetusa sunt niste prostii. Sau in cel mai "bun" caz lucrari diavolesti.

Calatorule,am mai spus,te sfatuiesc sa o lasi mai usor cu Zamolxe,energii si alte prostii din astea ce nu au nicio treaba cu Dumnezeu. Nu mi-o lua in nume de rau,vreau sa te invat de bine.

Doamne-ajuta!
TE SFATUIESC....citeste postarile MELE.......si lasa-ma cu fixul tau cu energiile...ca NU am scris NIMIC despre ele...asa ca....si despre acel loc , e la fel de sfant ca tot pamantul tarii asteia, si nu incerca sa ma provoci, ca nu tine...deci reciteste....ATENT...Punct!

ps.Dar de simtit bine, m-am simtit excelent in acea zona...cum am zis RUGANDU-MA lui Dumnezeu...deci...(asa si scrisesem)...deci...

ps. te-a deranjat expresia de rezonanta istorica si nu numai/ apoi atunci chiar ma dezamagesti...Punct!

Last edited by calator prin ploaie; 22.02.2011 at 18:44:03.
Reply With Quote
Vechi 22.02.2011, 18:49:28
Raoul's Avatar
Raoul Raoul is offline
Senior Member

Data înregistrării: 10.12.2006
Implicit

Ma refeream la tine in general,la ideile si conceptiile care le ai,nu numai la ce ai scris sau n-ai scris pe topicul asta. Si daca te-ai rugat ce? Si cand mergi la o ghicitoare te pune sa te rogi,sa faci semnul crucii,pomenesc poate si pe Domnul Hristos... dar tot de la diavol este. Asa ca ai grija la amagiri...
Reply With Quote
Vechi 22.02.2011, 19:02:28
Banned

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Raoul Vezi mesajul
Ma refeream la tine in general,la ideile si conceptiile care le ai,nu numai la ce ai scris sau n-ai scris pe topicul asta. Si daca te-ai rugat ce? Si cand mergi la o ghicitoare te pune sa te rogi,sa faci semnul crucii,pomenesc poate si pe Domnul Hristos... dar tot de la diavol este. Asa ca ai grija la amagiri...
Iar ai dat cu bota-n balta...M-am rugat pt am simtit NEVOIA...si subliniam ca departe a fost de mine gandul de altele...Mi-a priit aerul si atmosfera, te deranjaza? CE II TOT TRAGI CU DIAVOLUL? Am fost cu grup de turisti, care-i pb?Dar de fapt nu trebuie sa-ti explic nimic.,..Citeste , te convingi c-ai gresit....si de asta data nu-ti trec cu vederea...Punct!
Reply With Quote
Vechi 22.02.2011, 19:39:45
Raoul's Avatar
Raoul Raoul is offline
Senior Member

Implicit

Eu nu am de ce sa ma conving,ci tu. Eventual du-te si intreaba un preot iscusit,cere-i parerea. Vezi ce-ti raspunde un om si un reprezentant al Bisericii,nu eu,care sunt un pacatos. Ideile si convingerile tale cam contravin ortodoxiei...
Reply With Quote
Vechi 22.02.2011, 19:41:47
Banned

Wink

Deloc....Raoul...deloc...A si sa stii....ma spovedesc in fiecare luna....la Nicula...
Reply With Quote
Vechi 22.02.2011, 19:51:12
Raoul's Avatar
Raoul Raoul is offline
Senior Member

Implicit

Important e si ce spui la spovedanie si mai ales ce duhovnic ai. In fine,raman la convingerile mele. Dar te sfatuiesc sa citesti doar ce e aprobat de Biserica,nu toate prostiile,indiferent cat de interesante ar parea.
Reply With Quote
Vechi 22.02.2011, 19:56:06
Banned

Wink

E staret acolo ....In plus n-ai tu de unde cunoaste ceea ce citesc eu.....Deci n-ai cum sti ca sunt prostii...La anii tai sunt convinsa ca citisem fff mult si nimic prostesc. Pun punct definitiv oricarei discutii contradictorii....pt nu vreau sa ma risipesc pt maruntul orgoliu al unui tanar care crede ca e in masura sa judece....Amin.
Reply With Quote
Vechi 23.02.2011, 17:58:35
sofiaiuga's Avatar
sofiaiuga sofiaiuga is offline
Senior Member

Data înregistrării: 25.02.2007
Implicit

Citat:
În prealabil postat de calator prin ploaie Vezi mesajul
TE SFATUIESC....citeste postarile MELE.......si lasa-ma cu fixul tau cu energiile...ca NU am scris NIMIC despre ele...asa ca....si despre acel loc , e la fel de sfant ca tot pamantul tarii asteia, si nu incerca sa ma provoci, ca nu tine...deci reciteste....ATENT...Punct!

ps.Dar de simtit bine, m-am simtit excelent in acea zona...cum am zis RUGANDU-MA lui Dumnezeu...deci...(asa si scrisesem)...deci...

ps. te-a deranjat expresia de rezonanta istorica si nu numai/ apoi atunci chiar ma dezamagesti...Punct!

intr-adevar este f.mare liniste acolo ,incit tunetele ,care apar cu o ora inainte de a ploua se simt asa de puternic incit zici ca nu e mult pina ploua ....desi afara este soare.Cum este cu energia de acolo nu stiu ,dar linistea si apa f.f.buna de baut care vine pe un jgeab de lemn...sper sa mai fie acel jgheab... sint minunate.
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Sa mai si radem ,apropo de protestele din capitala !!! guardian knight Generalitati 618 10.02.2012 12:50:01
Cum se sterge din istoria romanilor - o parte din cetatea Sarmisegetuza distrusa mihailt Generalitati 32 11.07.2011 23:49:20
Despre pedeapsa capitala ! cristiboss56 Stiri, actualitati, anunturi 14 20.03.2011 01:47:38
Pedeapsa capitala Dia20_diana Eutanasia 82 21.01.2011 23:14:24