Citat:
În prealabil postat de mihaila_alin
este bun a intregului popor preda-o unui muzeu cu relicve dacice si vei scapa de povara pacatului altfel stramosii nu te iarta.
|
Da,da... nu ma iarta stramosii. Sa fim seriosi. O am de atatia ani si chiar imi place sa am asa ceva in casa,mai ales ca sunt lucruri extrem de rare. Sta bine la mine!
Citat:
În prealabil postat de KANDIA
Cu siguranta au fost deosebiti daca au ramas consemnati in istorie ca si "cei mai viteji si mai drepti dintre traci".Si e imposibil ca ceva din asta sa nu fi ramas in gena noastra chiar si asa,intr-o gena mai recesiva,acoperita de dominanta atator asupritori pradatori.
|
Viteji erau,sincer ma mandresc si eu ca ma trag din ei (uneori mi-e scarba de mine gandindu-ma ca ne tragem si din desfranatii de latini,da asta-i alta poveste). Oiricum sangele nostru e tot dacic in mare parte,doar limba am mostenit-o de la romani. Dar ai gresit cu ceva:
DACII NU ERAU UNITI! Exact ca noi! Suntem urmasii lor si se vede! Daca ar fi fost uniti se spune ca niciun popor nu le-ar fi putut sta impotriva. Dar ca si noi... au fost calcati in picioare de "tiganii" de romani! Pacat,insa sangele lor curge si azi prin venele noastre si se vede astea. Suntem viteji,harnici,descurcareti,dar numai uniti nu!
Citat:
În prealabil postat de calator prin ploaie
DA...KANDIA...Sarmisegetuza este si va ramane un loc binecuvantat si multa rezonanta istorica si nu numai.
|
Tu iar o iei pe aratura,incepi cu "energii",zici ca e "loc sfant" si alte prostii din astea! Ce sa fie sfant la idoli diavolesti?? Acolo nu e Dumnezeu,deci orice "minune" e de la diavol. Idolii nu au nimic in comun cu Dumnezeu si sfintenia Lui!