Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 01.04.2011, 19:16:45
Andyfth Andyfth is offline
Banned

Data înregistrării: 13.03.2010
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Erethorn Vezi mesajul
Da un google dupa "pacat originar", "the fall of man" si iti vei lamuri problemele.

In ce priveste originea moralitatii, ai recunoscut un fapt esential, cu care crestinii ii bat la cap pe atei cam de multisor: relativismul moral este singura directie in care poate duce ateismul (si este, din pacate, un drum infundat; sau, mai bine zis un drum care se scufunda intr-un tunel intunecat, la capatul careia nu se zareste nici o luminita, dar din care erup cateodata monstruozitati precum Holodomorul sau Pitestiul).

Noi, crestinii, stim exact cum a aparut moralitatea, si de aceea si avem moralitate (nu in sensul ca am fi toti perfecti, ci in sensul ca avem un sistem clar la care sa ne raportam).

Noi stim ca suntem pacatosi si stim si de ce. Mai mult, stim si ce avem de facut daca vrem sa rezolvam problema.
Ce mi-ai spus sa caut pe google nu dovedeste nimic care sa arate ca am avea o 'moralitate inascuta' sau ceva in genul. Iar eu nu am 'recunoscut' nimic legat de relativismul moral al ateilor si adu-mi dovezi clare care arata ca ateismul aduce relativism moral. Daca ar fi sa ne luam dupa fapte din istorie si sa luam in considerare credintele celor care savarsesc fapte imorale, reiese chiar invers.

Si sa-mi voie sa te corectez: Voi crestinii nu STITI cum a aparut moralitatea, voi CREDETI ca stiti si v-a convingeti ca stiti cu adevarat dar fara sa aduceti vreo dovada. Stii tu, care sa arate ca aveti discernamantul cuiva peste 7 ani.
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Noua teorie despre univers ! iuliu46 Stiri, actualitati, anunturi 2 19.06.2012 15:58:20
Credeti ca... kreed123 Generalitati 27 14.05.2011 17:50:21
Voi ce credeti????? Templier Knight Generalitati 30 29.12.2010 17:31:52
voi ce credeti? alexa.oni Generalitati 40 18.07.2008 15:51:05
voi ce credeti? alexa.oni Generalitati 35 16.01.2008 22:53:38