![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Multumesc de luminare eu gandesc asa putin mai simplist si nici mare cultura religioasa nu am.Sa fiu sincer cateodata ma cam sperie ce citesc parca prea multe formalitati si conditii trebuie sa depasesti dar tot nu vreau sa fug de Dumnezeu.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Har, smerenie si jertfa de sine.
Făcutu-ți-s-a ocara ca și lauda, paguba precum câștigul și străinul ca fratele? Cum nu înțelegeți că nu despre pâini v-am zis? Ci feriți-vă de aluatul fariseilor și al saducheilor! (Matei 16:11) Omul deține atâta Adevăr câtă Iubire dăruie. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
problema este ca nu prea se impaca cu Biblia, mai ales cu prima parte a VT. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
O seara buna va doresc tuturor... |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
O seara buna si tie! ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Acuma nu-mi dau seama unde exact nu se impaca da pe mine ma mai framanta si altceva.Ma gandesc eu asa cu mintea asta cam de carcotas hai sa zicem ca ajung toti oamenii ok asa cum a vrut Dumnezeu ;Il iubim,ne iubim intre noi ne inaltam spiritual si ajungem inapoi la EL? Sufletul se intoarce la Dumnezeu si atunci nu ajunge EL singur,fara noi ca noi devenim El si atunci cine pe cine mai iubeste?Sau altul este cursul prevazut al lumii?Aici ma cam blochez...
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
La fel ca ingerii, fiecare ramane o individualitate, dar in alte coordonate. Dumnezeu nu are nevoie de ceva, pentru ca El este perfect, este iubire. Dar cum un om daca e fericit si are dragoste vrea sa faca mult bine, sa fie si altii fericiti, asa si Dumnezeu ne-a creat pe noi, ca sa fie cat mai multe persoane fericite. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Exista pe net articole si carti despre mantuire, o sa-ti spun ce stiu eu. Este o perioada de la venirea Mantuitorului pana la a doua venire cand cei mantuiti stau in Rai avand doar sufletul. Apoi vor recapata si corpul. In Rai esti in slava lui Dumnezeu, tot timpul bucuros si fericit, fara vreun necaz sau grija. Te bucuri de fericirea celorlalti si bucuria ta e si mai mare. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Noua teorie despre univers ! | iuliu46 | Stiri, actualitati, anunturi | 2 | 19.06.2012 15:58:20 |
Credeti ca... | kreed123 | Generalitati | 27 | 14.05.2011 17:50:21 |
Voi ce credeti????? | Templier Knight | Generalitati | 30 | 29.12.2010 17:31:52 |
voi ce credeti? | alexa.oni | Generalitati | 40 | 18.07.2008 15:51:05 |
voi ce credeti? | alexa.oni | Generalitati | 35 | 16.01.2008 22:53:38 |
|