Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica ortodoxa > Despre Biserica Ortodoxa in general

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 07.05.2011, 23:17:53
Doriana Doriana is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.11.2009
Religia: Alta confesiune
Implicit

Citat:
În prealabil postat de anna21 Vezi mesajul
"Un om care gandeste cum ar gandi Dumnezeu in locul lui"? Nu inteleg ce vrei sa spui. Nici Dumnezeu nu gandeste ca oamenii, nici oamenii nu gandesc ca Dumnezeu.
O minte luminata de Sf. Duh te calauzeste altfel decat una lipita de cele lumesti, nu?
Ti-ai dat singura raspunsul la intrebare. Atunci cand ai mintea luminata de Duhul Sfant vei gandi asa cum iti da Duhul sa gandesti; iar Duhul este Dumnezeu. Asa ca uneori vei gandi ca Dumnezeu. Iar, din cate am auzit eu pe aici, se spune ca dvs primiti Duhul Sfant la botez; asa ca sunt sigura ca voi gasi printre ortodocsi si oameni care nu numai ca spun ca au primit Duhul Sfant, dar si actioneaza calauziti de el.

Fraza aceea nu s-a vrut o umilire. Era doar o durere; ar trebui sa o simti si tu. Dumnezeu nu te vrea robotel si te iubeste asa cum ii iubeste si pe sfinti. Daca esti calauzita de Duhul Sfant vei gandi si tu ceea ce au gandit sfintii si ce marturiseste credinta adevarata si nu vei cadea in erezie; numai nu mai refuza sa gandesti.
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Marea inselaciune a sectei adventiste: "moartea pune capat constientei" doctor_faustus Secte si culte 330 03.07.2013 18:09:58
Puterea de a o lua de la capat Alexa12 Generalitati 4 17.12.2012 16:48:18
"Nu ramanem decat cu ceea ce daruim" silverstar Generalitati 10 15.02.2012 12:12:40
Traian Băsescu: Nu rămânem fără electricitate ( Pana cand?) hydro314 Generalitati 0 13.02.2012 20:40:11