Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 13.05.2011, 11:06:07
anita anita is offline
Senior Member

Data înregistrării: 28.06.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de zaharia_2009 Vezi mesajul
Observ din prima ca dumneata cauti sa fi per-tu cu toata lumea , ca masura a politetei practicate . Nici daca macar vezi ca esti tratatata cu respect nu te incumeti sa acorzi acelasi respect ?

In al doilea rind , am crezut ca putem purta o discutie bazata pe informatii culte publice si pe istoria adevarata a romanilor si nu cea indoctrinata cu obstinatie de renumitul istoric Roller zeci de ani de zile dupa ocupatia tarii de sovietici. Dumneata transformi invitatia mea in birfa la marginea gardului cu vecinul de alaturi caruia i te adresezi la per-tu ... Ce este asta ? Eu resping asa ceva ! Nu sunt genul ! Nu port asemenea discutii !

Dumneata poti sa nu judeci pe nimeni, este treaba dumitale ce faci dumneata , insa istoria si istoricii judeca cele legate de istoria romanilor . Asa precum dumneata insati o spui, eu nu pot decit sa intaresc : nu judeci deloc ... in temei istoric ! In schimb esti sentimentalista , adica observi lucrurile dupa cum crezi ca ti de pare dumitale mai bine ! Si obiectivitatea stintifica ? ... ca de-aia facuram cite ceva scoala, ca sa ne folosim de ea si nu ca sa ne tinem cartoanele in sifonier sub haine !

Si in sfirsit : da , sunt interesat, are importanta pt. mine si va rog sa faceti public si nu pe privat, ca un bun roman ce sunteti , ce ati facut dvs. pt. Rosia Montana si mai ales , de ce ati facut asta ? ! Eventual , ca sa nu fim total offtopic , deschideti un nou topic despre Rosia Montana ! Eu nu glumesc si va anunt ca astept un raspuns responsabil , matur si demn de un om ajuns la maturitarea dvs !
domnule Zaharia te roga sa ma ierti ca mi-am permis sa te tutuiesc ,tocmai pe dumneata ,pentru ca de la ceilalti ,adica Horatiu si Ovidiu nu am auzit nici un repros .De altfel Horatiu mi-ar putea fi fiu.
A fost o scapare de-a mea ,trebuie sa ne respectam intre noi ,aveti dreptate.
Cat despre Rosia Montana ,as vrea sa imi explicati de ce este important sa aflati cum m-am implicat.
Eu nu locuiesc in zona asa ca in mod direct nu ma puteam implica ,la fata locului .
Ramane sa deduceti ,daca nu reusiti , va voi spune ,pentru ca intamplator mi-am adus si eu o modesta contributie care nu intereseaza pe nimeni altcineva de aici. Dar as vrea sa aflu pentru ce va intereseaza .
Daca aveam guvernare regala nu se intampla acest necaz ,dar asa toti s-au manjit .
De altfel o mare parte din tara asta nu mai este a noastra .
Dumnezeu sa ne aiba in paza !
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
pierduta.. LadyinBlack Preotul 16 27.05.2010 01:51:13
Romania bunului simt ...sau ....Romania nesimtirii ! elenavioletacocos Generalitati 22 22.11.2009 22:58:28
facultatea de drept: o alegere potrivita? darlik Generalitati 4 14.09.2008 07:33:50
Crestinism sau islamism - la alegere Dodi Botezul 5 26.11.2006 14:10:18