Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica ortodoxa > Despre Biserica Ortodoxa in general

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 20.05.2011, 13:26:50
catalin2 catalin2 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.12.2007
Locație: Brasov
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Eugen7 Vezi mesajul
pe care noi o calcam in picioare si o nesocotim.
Nu se mantuieste cel care aude si stie credinta dreapta ci cel care o traieste, cel in faptele caruia se vede ca lucreaza Hristos Iisus.

Asadar sa nu zicem in cugetul inmii noastre: suntem ortodocsi crestini, suntem Biserica lui Hristos (Ortodoxa) suntem intr-o tara majoritar ortodoxa, gata suntem bineplacuti lui Dumnezeu.

De nu ne vom pocai (de patimile si pacatel noastre: avorturi, divortui, inelaciuni, minciuni, lucru facut dupa "merge si asa" in loc sa fie bine facut...), fiecare individual, si noi ca toti ca popor, Dumnezeu nu ne va cruta nici pe noi fiecare in parte nici ca popor!
Cu totul de acord cu ceea ce ai scris aici si in tot mesajul. Chiar eu am vrut sa spun asta in mesajul meu, sa avem grija sa nu ne ia Dumnezeu dreptat credinta, dar nu am mai avut timp sa scriu un mesaj atat de lung.

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Marea inselaciune a sectei adventiste: "moartea pune capat constientei" doctor_faustus Secte si culte 330 03.07.2013 18:09:58
Puterea de a o lua de la capat Alexa12 Generalitati 4 17.12.2012 16:48:18
"Nu ramanem decat cu ceea ce daruim" silverstar Generalitati 10 15.02.2012 12:12:40
Traian Băsescu: Nu rămânem fără electricitate ( Pana cand?) hydro314 Generalitati 0 13.02.2012 20:40:11