![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
Ai foarte mare dreptate,ce as mai putea sa adaug?
Chiar inainte de a pleca din tara,cu multe eforturi fizice am carat ajutata de o alta prietena,un hardau mare cu un ficus urias pe care l-am salvat de la inghet din fata unei scoli,unde fusese abandonat(nu stiu motivul,femeia de serviciu mi-a spus ca nu le mai trebuie,pot sa fac ce vreau cu el). In fine,fericita ca l-am scapat de la inghet l-am instalat la parterul blocului nostru,parter pe care il infrumuseta destul de vizibil,apoi a venit o rafala de frig in bucuresti si l-am tinut invelit in ziare si paie cateva saptamani,tot pt a nu ingheta. La scurt timp dupa ce l-am adus am observat cum ghiveciul devenise loc de fumoar pe palier,cei care fumau o faceau in special in jurul ghiveciul si apoi se hotarau sa infiga chistocul fumegand in pamant!!!! M-am amarat foarte tare mai ales ca faceam tot ce-mi statea in putinta ca planta sa traiasca... Alta data am observat pamantul din ghiveci umed si m-am bucurat pt o scurta perioada de timp ca altcineva are grija de ficus...mai apoi am realizat ca venea miros de urina... Intr-un final planta s-a uscat ![]()
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim. Last edited by Yasmina; 03.06.2011 at 09:53:15. |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
De ce urasc RELIGIA, dar il iubesc pe IISUS | bob2909 | Generalitati | 1 | 28.08.2012 22:28:23 |
Vreau sa iubesc, dar... cum? | robert27 | Generalitati | 13 | 02.05.2012 12:48:29 |
Romania,te iubesc? | tigerAvalo9 | Generalitati | 16 | 28.02.2012 22:53:44 |
Noapte buna ,va iubesc | iustin10 | Generalitati | 38 | 07.11.2010 02:04:21 |
|