Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 03.06.2011, 22:17:06
Yasmina's Avatar
Yasmina Yasmina is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.06.2010
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de dobrin7m Vezi mesajul
Sa nu uitam ca traim intre ceilalti. celalate state. Ca conducerea tarii nu trebuie sa se gandeasca doar la problemele interne ci si externe. Sunt romani care vin si pleaca.
Sunt romani care muncesc in strainatate sa isi faca de pilda o casa in Romania. Care au familii in tara, nu mi se pare normal ca tatal sau mama sa nu poata vota pentru viitorul copiilor lor care fac o scoala in Romania.
Votul lor nu e bun dar banii lor sunt buni. Majoritatea tot in tara isi consuma banul adunat in strainatate.
Sper ca intelegeti urmatoarea notiune:cei care sunt plecati mai mult de 2 ani!?!?
1.nu ma numar printre romanii care vin si pleaca
2.nu sunt dintre cei care strang bani pt casa in romania
3.nu-mi consum banii in romania(cu exceptii de donatii,cadouri)
Concluzia:
1.nu ma aflu printre aceia CARE TREBUIE SA DECIDA VIITORUL ROMANIEI!
2.ca mine sunt multi altii

explicata inca o data,ma intreb daca mica mea teorie a fost cat de cat inteleasa?
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim.
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
De ce urasc RELIGIA, dar il iubesc pe IISUS bob2909 Generalitati 1 28.08.2012 22:28:23
Vreau sa iubesc, dar... cum? robert27 Generalitati 13 02.05.2012 12:48:29
Romania,te iubesc? tigerAvalo9 Generalitati 16 28.02.2012 22:53:44
Noapte buna ,va iubesc iustin10 Generalitati 38 07.11.2010 02:04:21