![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Cei care vin si pleaca au realitatea lor romaneasca,vad concret efectele politicii infaptuite sau nu,isi urmaresc interesele cetatenesti acolo in tara;cand aceste prioritati lipsesc pe mai multi ani este foarte greu sa decizi soarta politica a unei tari din care tu nu activezi decat cu amintirile. Cum vi se pare in cazul meu?sunteti de acord? Pe mine nu ma deranjeaza sa ma intorc intr-o tara in care transformarile se datoreaza oamenilor care au trait acolo(bune sau rele),ei stiu cel mai bine cine-i reprezinta. Am intalnit romani care au plecat prin '60 din tara,nu sunt la curent nici cu evenimentele din ultimii 20 de ani din tara,stiu doar ca a cazut comunismul insa ma intrebau pe mine ce fel de regim este acum ??Sa le cerem unora ca ei sa voteze??
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim. Last edited by Yasmina; 03.06.2011 at 23:45:37. |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
De ce urasc RELIGIA, dar il iubesc pe IISUS | bob2909 | Generalitati | 1 | 28.08.2012 22:28:23 |
Vreau sa iubesc, dar... cum? | robert27 | Generalitati | 13 | 02.05.2012 12:48:29 |
Romania,te iubesc? | tigerAvalo9 | Generalitati | 16 | 28.02.2012 22:53:44 |
Noapte buna ,va iubesc | iustin10 | Generalitati | 38 | 07.11.2010 02:04:21 |
|