![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Oare nu sunt doar niste etichete pe care am fost invatati sa le lipim celor din jurul nostru? Oare,daca suntem sinceri cu noi,in interiorul fiintei noastre sau fata de semeni,nu am manifestat niciodata trasaturi precum:egoismul,tradarea,minciuna,manipularea,agre sivitatea,curvia,invidia,gelozia etc?Sa fim sinceri,asta este cel mai important daca vrem sa ne trezim constiinta si sa evoluam spiritual.Oare ce judecam la ceilalti nu se poate regasi in noi? De ce sa ne indarjim intr-atat in a-i judeca,compatimi pe ceilalti pentru ceea ce fac,gandesc,mai bine am cauta sa ne concetram pe lucrurile care sunt de transformat in noi si de cate ori suntem tentati sa ii judecam,sa ne intrebam daca nu cumva am manifestat si noi vreodata astfel de comportamente. Desigur,suntem tentati sa ne pacalim,sa spunem ca in cazul nostru erau alte circumstante,ca lucrurile stateau cu totul altfel si ca aveam scuze...realitatea este ca egoismul tot egoism va ramane,indiferent daca vorbim despre forme grosiere de manifestare sau dintre cele mai subtile,trufia tot trufie etc. Dar,e un mare act de curaj sa putem sa recunoastem aceste lucruri despre noi si pe care altii au pus odata eticheta de "bun",respectiv "rau"...
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Locuri de munca | Florin-Ionut | Generalitati | 3 | 07.04.2010 15:52:39 |
Loc de munca | arifa | Generalitati | 2 | 08.01.2010 17:16:28 |
Locuri de munca | Hector | Generalitati | 19 | 29.04.2009 22:11:42 |
Munca in strainatate | Anca-Miha | Stiri, actualitati, anunturi | 18 | 17.04.2009 06:59:49 |
Munca in zi de sarbatoare! | georgeta1 | Generalitati | 20 | 17.05.2007 21:40:59 |
|