Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 13.06.2011, 15:08:46
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de DianaCornea1983 Vezi mesajul
Tot ce ati scris d-voastra in ultima postare de aici aici dovedeste ca sunteti un om intelept. Imi cer scuze pentru tot ce am zis, aveti dreptate, poate o sa privesc viata cu alti ochi cand o sa fiu pensionara, d-voastra cu parerile d-voastra, eu cu ale mele. D-zeu sa va binecuvanteze si pe d-voastra
Nu, cand o sa fiti pensionara o sa stati in picioare in tramvai cu un plasoi in mana dupa ce ati alergat toata ziua prin oras sa prindeti cele mai bune preturi la salata ca sa va ajunga pensia si pentru medicamente.
Si o tanara pe la 19 ani care sta langa dvs. jos o sa se uite cu aceeasi ura pe care o aveati si dvs. in urma cu doar 40 ani (ca repede au mai trecut!) ca ce e cu baba asta care imi consuma aerul, nu vede ca i-a venit ceasul? Nu mai bine sta acasa sa-si astepte moartea decat sa inghesuie oameni prin tramvai?

Acum, incheind partea literara cred ca ar fi cazul sa stiti ca oamenii sunt ca si cainii: au miros pentru frica, pentru ostilitate, agresivitate.
Deci daca in viata veti fi primita inca de acum (nu peste 40 ani!) cu ostilitate sa stiti ca nu ceilalti sunt de vina, v-au mirosit si va trateaza in consecinta.
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Un sfat? silent assasin Generalitati 24 30.03.2011 22:24:41
Vasile cel Mare - un sfant intelept si milos NECTARIE Generalitati 3 04.01.2011 16:20:48
un sfat intelept pentru tineri teodora21 Nunta 12 05.01.2010 23:18:22
La multi ani prietenului nostru intelept cristiboss(Cristian) tigerAvalo9 Generalitati 30 28.12.2008 15:49:41
Un Parinte intelept Laurentiu Mari Duhovnici si predicile lor 3 16.09.2008 23:03:08