Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica Ortodoxa si alte religii > Biserica Romano-Catolica

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 05.07.2011, 10:26:28
Adriana3 Adriana3 is offline
Banned

Data înregistrării: 12.01.2010
Locație: Turma Bunului Pastor
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de nutucutu Vezi mesajul
1. Deci, conform banuielii mele, nu aveti nici un exemplu de persoana, din alta religie fata de cea catolica sau ortodoxa, care sa fi renuntat la toate pentru Cristos, asemenea apostolilor.
2. Deci nu aveti nici un exemplu de persoana care sa fi facut aceleasi fapte ca si Isus, sau chiar mai mari, asa cum ne-a spus Isus ca se va intimpla cu cei care vor veni in numele Lui. Iar daca nu stiti de miracole actuale eu va pot da exemple.
3.Deci nu aveti un exemplu de persoana care sa-si fi dedicat TOATA viata ei apostolatului, asa cum au facut sfintii apostoli...
4. Vorbeam metaforic, dar daca nu ati inteles va invit sa va infruptati din roadele si masa pe care Biserica Catolica vi le pune la dispozitie. Cel mai important lucru pe care Biserica Catolica vi-l ofera este Trupul si Singele Mintuitorului nostru Isus Cristos
Am eu exemple.

Calugarii budhisti in India practica saracia de buna-voie si castitatea pe viata, renuntand la toate si traind din cersit. Merg cu cersitul de mancare din casa in casa iar oamenii credinciosi le dau cu bucurie pentru ca sunt convinsi ca viata lor se amelioreaza datorita rugaciunii calugarilor.

Din lumea crestina: am asistat anul trecut la o conferinta catolica despre situatia crestinilor din Orientul Mijlociu si unul din participanti, responsabilul din partea Vaticanului pe aceasta problema, a spus ca misionarii cei mai activi in aceste tari sunt protestantii pentru ca se organizeaza mult mai repede si nu le este frica de represaliile musulmane ci zic ca asta este soarta crestinului, sa isi dea viata pentru Domnul si ca atare multi sunt omorati sau inchisi, in timp ce catolicii se organizeaza mai greu din cauza ca BC este o biserica foarte institutionalizata iar ei se tem nu numai pentru vietile lor dar si pentru infrastructura pe care o creaza: scoli etc.
Iar daca doriti minuni din lumea protestanta, luati legatura cu pastori protestanti, pentru ca minuni exista multe ei la ei, doar ca protestantii sunt mult mai discreti ca ceilalti. Eu am cunoscut (personal) un singur pastor protestant la o intalnire catolico-protestanta, si este din cei care opereaza minuni la cei care au credinta, si daca va intereseaza il puteti contacta pe Facebook, va pot indica cum.

Tags
primatul papal, roma, vatican