Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Tainele Ortodoxiei > Nunta

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 24.07.2011, 01:10:55
Azzuurra Azzuurra is offline
Senior Member

Data înregistrării: 22.07.2011
Religia: Ortodox
Smile

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
Este o recomandare a unor duhovnici, nu o regula universal valabila, nu te arunca mai sus decat poti duce, ca si cu postul negru.

Cam aceeasi judecata se aplica si in chestiunea pentru care ai deschis topicul asta.
Incearca sa gasesti tu pe cineva care macar sa accepte ideea ca nu se folosesc anticonceptionale si nu se face avort intr-o familie crestina si chiar e foarte bine..
In rest, nu esti obligata sa-i spui nimic din ce nu te intreaba si daca eventual intreaba dupa casatorie intreaba-l daca isi poate asuma raspunsurile desi de bun simt ar fi ca atunci sa nu mai intrebe chestii..diverse.

Daca a avut grija sa afle si altii ca ea tine cele 3 zile de post negru, cam degeaba le-a tinut.
Daca mai emite si judecati in dreptul altora care nu tin ca ea..apai cam tot postul degeaba e.
Merci pentru sfaturi. :)

Legat de persoana aceea, eu am vrut sa dau un exemplu. Adica sa-i raspund sophiei. Ca este irelevant ce cred eu, ca daca altii nu tin casatoria asa sunt nu stiu cum. Nu ca as crede ceva, dar n-ar trebui sa ne pese de parerea celorlalti despre noi si sa facem dupa putinta. Eu vorbeam despre ce "planific" pentru mine sau pentru viitoarele sotii/mame sau in general, pareri despre casatorie.

Doar ca gluma: aticonceptionalele nu mi le poate baga pe gat si avortul la fel.
Mai ramane prezervativul. Hmmmm. :))
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Nunta honney Nunta 27 27.04.2011 19:25:22
Sfântul Ioan Botezătorul, îndemn la viață curată NECTARIE Generalitati 0 03.01.2011 14:29:47
Biserica ortodoxa marturiseste ca impreunarea din casatorie este foarte curata! mihailt Nunta 23 02.11.2010 21:03:03
campania pt o biserica curata initiata de webmaste sofiaiuga Stiri, actualitati, anunturi 2 08.03.2008 22:00:11
Casnicie curata nicoleta34 Nunta 35 03.07.2007 21:53:44