Citat:
În prealabil postat de Azzuurra
Adevarat. Se vede din prima postare. :)
:D Pai ideea e sa iau unul care si-a planificat si el.
|
Poate fi bun crestin si fara sa-si fixeze astfel de obiective.
Astea tin mai degraba de un moft, o viziune particulara care nu este mandatorie.
E ca si cand le-ai fi facut pe toate celelalte si astea au mai ramas..
Citat:
Legat de spus detalii. Pentru unul "normal"(care a avut relatii inainte) este irelevant. Dar pentru unul curat cu adevarat este important cu e sotia. Adica cred ca l-ar afecta putin. :D
|
Depinde cum priveste lucrurile astea.
Aici este un puritanism care se confunda in mod tragic cu virtutea.
Adica cel care n-a calcat stramb nu inseamna ca nu poate sa calce gresit (chiar dupa casatorie) iar cel care a calcat nu inseamna ca neaparat va calca din nou (mai ales in cadrul casatoriei).
Citat:
Cred ca intrebam in primul post, ce sa fac, daca cunosc unul normal, in astept pe cel bun? Adica ma uit la el si daca nu-mi dau seama din detalii si din ce spune il intreb direct cam ce-si "planifica" el de la casnicie, si stiu cum e. Si celalalt daca vine poate fuge.......Dar dupa cum ati spus, mai vad si la fata locului. Poate nu fuge. :D Mai sunt lemne drepte care isi iau lemne strambe.
|
Cum ziceam si mai sus, lucrurile de care te agati tu sunt un moft in comparatie cu N alte lucruri mult mai importante si nu atat de usor de gasit in ziua de azi.
Problema cu moftul asta ti se trage cred din cercul de prieteni stilisti unde probabil toti se bat cu pumnul in piept pe chestia asta.
Baiul este ca intr-un cerc de oameni normali, despre lucrurile astea nici nu trebuie sa se vorbeasca, in primul rand pentru ca sunt chestii intime iar in al doilea rand (si cel mai important) in general o virtute trebuie ascunsa, ca altfel praful se alege de ea.