![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Si eu am bunicii la tara,si ei fac tot felul de mancaruri naturale si totul preparat in casa,dar asta nu inseamna ca sunt sanatosi tun sau ca nu ar avea deloc probleme de sanatate;de cativa ani au renuntat sa mai creasca porci si chiar sa mai consume carne de pork,sunci si cate alea. La analizele de sange colesterolul era inalt pana la cer...alte probleme cu vezica biliara din cauza atator grasimi si mai ales prajeli...probleme in aria digestiva,in mod deosebit! Si ei mancau untura pe paine,jumari si carnatarii pana au ajuns la concluzia ca se simt mult mai bine dupa un ghiveci bun de legume. Cred ca sunt oameni si oameni,fiecare diferiti in felul lor.Unii tolereaza f bine proteinele animale,grasimile iar altii daca nu au o salata sau un fruct pe zi nu se simt bine. Cu riscul ca veti rade de mine,eu va spun ca daca nu as avea salata verde de cate ori imi doresc as ajunge poate sa mananc iarba-atat de tare imi place gustul proaspat de vegetale :) Nu cred ca este doar un moft,deoarece eu am urat carnea,grasimea si laptele inca de mica(aruncam bucatile de carne pe sub masa ,la animale),eram mult prea mica pt a-mi forma vreo opinie despre diete !!
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim. |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
alimentatie bio | myself00 | Generalitati | 20 | 01.10.2012 09:24:46 |
care varianta e corecta? | victortiti89 | Generalitati | 76 | 16.06.2011 17:14:43 |
Septuaginta este cea corecta | Ioana-Andreea | Secte si culte | 14 | 18.02.2011 03:45:08 |
Cu ce criterii se determina care este credinta corecta si ceea falsa? | Bast-et | Generalitati | 14 | 30.09.2010 16:26:07 |
Pentru o intelegere corecta a ortodoxiei | bogdan268 | Despre Biserica Ortodoxa in general | 133 | 30.06.2009 02:40:42 |
|