Citat:
În prealabil postat de grasu77
Le-am citit de multe ori, punandu-le in contextul a tot ce ne invata Mantuitorul si Sfintii Apostoli despre nadejdea invierii mortilor si mostenirea vietii vesnice. Este evident faptul ca viata vesnica a celor morti in credinta este legata de invierea lor ("Eu sunt invierea si viata").
Invierea din ziua de apoi este adevarata nadejde pentru cei morti in Hristos. Este o Evanghelie pe care trebuie sa o marturisesti. Nu ma poti trimite, cu lehamite, la pozitia oficiala BOR. Chiar nu poti sa spui nimic despre invierea din ziua de apoi? Tu nu esti insufletit de asteptarea acestei invieri? ("astept invierea mortilor si viata vecului ce va sa vie"). Ai ceva mai bun de marturisit (vre-un inlocuitor al nadejdii invierii)?
|
vasinec, eu nu mai intru in polemici cu tine. am facut-o de atatea ori fara rezultat. chiar nu are rost sa ne contram asa la nesfarsit.subiectele au fost discutate si iar discutate. tu nu esti aici sa afli adevarul ci sa iti impui doctrinele, asa ca fiecare dintre noi pierdem tim pretios pe care il putem directiona catre ceva folositor.
de data aceasta e ultimul mesaj pe care il postez pe thread-urile deschise de adventisti. consider ca tot ce era de spus a fost spus de fiecare parte . S-o lalaim la nesfarsit nu aduce nici un folos.