Citat:
În prealabil postat de ovidiu b.
nu am cum sa combin rosiile ...eu nu mananc rosii...la fel si vinete 
daca mananc 1 sau 2 rosii sau beau bulion...dupa aproximativ o ora simt deja conclaneli prin stomac, aciditate (asa am probat)
ca si muraturi de casa mananc doar varza murata dar fara sare
zahar nu consum deloc...miere de albine si fructoza folosesc ca si inlocuitor (fructoza mai rar - doar ca indulcitor in cicoare - cafelutza)
gemuri - dulceata de macese consum (iarna) - dar cu miere ...
vinete nu consum..deci nu pun la frigider (desi au fost placerea inainte de a tine regim)
Numai bine!
|
serios ? ai croncaneli in stomac si tu ai tras concluzia ca sunt de la rosii ? sa fim seriosi ....

STOMACUL TAU E BULIT . e posibil gastrita sau un fost ulcer ( imi dau cu parerea neavind nici o data si pot gresi ) .... asadar hai sa facem un test , vrei ? ia maninca tu morcovi cu rosii IN COMBINATIE ... morcovi rasi cu bulion - etapa 2 , suc de morcovi cu suc de rosii FRESH STOARSE IN CASA , IN COMBINATIE SI MAI PUNE O LINGURA DE ULEI DE MASLINE -etapa 1 ..... putin la inceput si apoi incet incet maresti doza ... si daca nu o sa mai ai croncaneli ( parca ar fi ciori in stomacul tau

) ce o sa spui , hmmmm? ....
orice muratura produce aciditate ,,,, ca e cu sare sau fara tot degeaba ... asadar daca ai probleme cu stomacul eu zic mai usor cu ele ca sunt acide
multa iubire