Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Postul in Biserica Ortodoxa > Postul
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 30.07.2011, 03:43:14
the_Listener
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de ovidiu b. Vezi mesajul
acum vrei sa stii prea multe auzi pret?...nu dragule ma prosteste cea mai buna cunostiinta a mea 'mama'...eu ti-am spus o "poveste" in ideea de te ajuta pe viitor ...tu consuma ce este in comert ...ESTE MULT MAI BUN...tu ai afirmat ca pt tine nu conteaza pretul....iar eu te-am atentionat ca e posibil sa iei FAKE...dar nah iarasi ne pierdem in detalii si uitam esenta

tot nu mi-ai raspuns la intrebare ...ai gustat un ulei de masline de casa?
aha ... sa inteleg ca e nepretuit dar nu ai nici o analiza chimica ... tu de multe ori spui povesti , de asta am dubii cind te trezesti la realitate cu informatia .... ha ... nu conteaza pretul in sensul ca poti lua un ulei prost cu bani multi .... asadar uleiurile alea din italia sunt vrajeli tocmai din considerentul ca au livezi intregi de maslini .... si sunt mari consumatori de ulei si FOARTE STRICI din multe puncte de vedere .... asadar emisinuea era facuta de cine ? tu afirmi lucruri de la ŽŽ mama ŽŽ , retete de la unu de 63 de ani si daca te iau la intrebari o dai din colt in colt .... schimba si tu placa si revino CU DOVEZI PALPABILE ,,,,
multa iubire
ps ce fel de soi ? ca de casa sunt multe ...
multa iubire
Reply With Quote
Vechi 30.07.2011, 10:06:01
ovidiu b.
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de the_Listener Vezi mesajul
aha ... sa inteleg ca e nepretuit dar nu ai nici o analiza chimica ... tu de multe ori spui povesti , de asta am dubii cind te trezesti la realitate cu informatia .... ha ... nu conteaza pretul in sensul ca poti lua un ulei prost cu bani multi .... asadar uleiurile alea din italia sunt vrajeli tocmai din considerentul ca au livezi intregi de maslini .... si sunt mari consumatori de ulei si FOARTE STRICI din multe puncte de vedere .... asadar emisinuea era facuta de cine ? tu afirmi lucruri de la ŽŽ mama ŽŽ , retete de la unu de 63 de ani si daca te iau la intrebari o dai din colt in colt .... schimba si tu placa si revino CU DOVEZI PALPABILE ,,,,
multa iubire
ps ce fel de soi ? ca de casa sunt multe ...
multa iubire
uite cum stai cu mâța in sac ...ai cazut in propriile tale capcane...ca na-i habar de crize este tocmai faptul ca tu ai in alimentatie TOXINE...tragi cocluziile asa cum iti convin tie - referitor la faptul ca eu am avut in alimentatie toxine (esti vazator cu duhul si stiai din inainte ce consumasem?) ...se fac recomandari sa evitam produsele din comert si sa consumam produse de casa...sustin ca uleiul de casa este cu mult peste cel din comert (dar tu amageste-te cu cel din comert)...sa nu mai vorbim de rosii, vinete ...dar tu amageste-te din nou...si asteapta vreo criza poate o sa vina...te innozi in mariile tale detalii (sa nu vorbim de fanatism) si uiti esenta ..."placa mea invechita" suna mai bine decat una "updatata" cu noroiul informatic a acestor vremuri...
ps: eu zic sa-ti faci niste analize ... poate ai sa ai surprize
Pace nu va fi deloc in inima omului trupesc, a omului care-i robit de lucrurile dinafara, ci pacea-i partea omului plin de ravna si duhovnicesc.
Orice unealtă e cu două tăișuri. Dacă nu o folosești cum trebuie, în loc să taie, ea te taie, în loc să clădească, te dărâmă. Deci, fii cu nădejdea în Domnul când folosești uneltele Lui.
E bună dreapta socoteală, însă dragostea e Dar de sus.

Last edited by ovidiu b.; 30.07.2011 at 11:09:39.
Reply With Quote
Vechi 30.07.2011, 10:34:21
Melissa
Guest

Implicit

Citat:
uite cum stai cu mâța in sac ...ai cazut in propriile tale capcane...ca na-i habar de crize este tocmai faptul ca tu ai in alimentatie TOXINE...tragi cocluziile asa cum iti convin tie - referitor la faptul ca eu am avut in alimentatie toxine (esti vazator cu duhul si stiai din inainte ce consumasem?) ...toata lumea face recomandari sa evitam ce este in comert si sa consumam produse de casa...sustin ca uleiul de casa este cu mult peste cel din comert (dar tu amageste-te cu cel din comert)...sa nu mai vorbim de rosii, vinete ...dar tu amageste-te din nou...si asteapta vreo criza peste cativa ani buni...nu te mai innoada in mariile tale detalii (sa nu vorbim de fanatism) si nu uita esenta ..."placa mea invechita" suna mai bine decat una "updatata" cu noroiul acestor vremuri...
Pace nu va fi deloc in inima omului trupesc, a omului care-i robit de lucrurile dinafara, ci pacea-i omului plin de ravna si duhovnicesc.
Nu te supara Ovidiu, dar faptul ca te simti mereu jignit arata despre tine altceva decat ti-ai dori. Am inteles ca si tu esti vegan si stii bine ca eu am fost prima care ti-a combatut "lista"( gen rosiile/perele etc= toxice) si "sursa"( un barbat de 63 de ani discipol a lui Valeriu Popa care se stie ca lucra cu diavolul in "vindecarile miraculoase" pe care le facea). Parerea mea este sa muti "comutatorul" de pe "emisie" pe "receptie" ca ai numai de invatat. Lasa orgoliile ca astea nu arata ca esti vegan si nici nu dau raspunsuri la subiect !

In ceea ce priveste uleiul de masline pe care il consumi, admite si posibilitatea nestiintei la cei care il produc. Nu este vorba de rea-credinta fiind mama ta in ecuatie dar s-ar putea foarte bine ca cei care produc acel ulei sa nu fie tocmai la zi cu lectiile.:-)
Reply With Quote
Vechi 30.07.2011, 11:13:22
ovidiu b.
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Melissa Vezi mesajul
Nu te supara Ovidiu, dar faptul ca te simti mereu jignit arata despre tine altceva decat ti-ai dori. Am inteles ca si tu esti vegan si stii bine ca eu am fost prima care ti-a combatut "lista"( gen rosiile/perele etc= toxice) si "sursa"( un barbat de 63 de ani discipol a lui Valeriu Popa care se stie ca lucra cu diavolul in "vindecarile miraculoase" pe care le facea). Parerea mea este sa muti "comutatorul" de pe "emisie" pe "receptie" ca ai numai de invatat. Lasa orgoliile ca astea nu arata ca esti vegan si nici nu dau raspunsuri la subiect !

In ceea ce priveste uleiul de masline pe care il consumi, admite si posibilitatea nestiintei la cei care il produc. Nu este vorba de rea-credinta fiind mama ta in ecuatie dar s-ar putea foarte bine ca cei care produc acel ulei sa nu fie tocmai la zi cu lectiile.:-)
jignit nu ma simt deloc...imi sustin un punct de vedere si atata tot...mi-ai combatut lista cu ce ? lista nu am inventat-o eu - eu sunt mic si mai am multe de invatat)...ca rosiile sunt bune? eu am si contrariul...perele=toxice nu cred ca am afirmat asa ceva...trebuie sa avem in vedere si aspectele negative nu numai cele pozitive...degeaba mananci ceva care iti face bine pe de o parte iar pe de alta parte iti face rau (retine daca vrei ...si muta butonul pe "receptie" - eu nu vreau sa te conving...tu ai dreptul sa alegi)...
cat despre batran nu vreau sa sune a lauda dar ma obligi sa o fac ....da a fost la inceputuri pe langa Valeriu Popa (am gasit explicatia la firmatiile tale legate despre moartea lui...le-am postat pe topic)...dar de atunci a mai fost si pe langa altii:
-Zevacinski, un polonez ucrainean, care dupa razboi a fost dus intr-un lagar in Siberia, unde l-a cunoscut pe calugarul roman basarabean Nicolae Pescaru, un ascet ortodox, dublat de un mare vindecator. Acest calugar l-a ales pe Zevacinski (care era un om extraordinar de inzestrat intelectual, cunostea 11 limbi, vorbea greaca veche, latina, ebraica, slava veche), si i-a transmis tot ceea ce stia el in materie de medicina naturista, hipocratica, dar si de credinta ortodoxa.
- a mai fost si vreo 20 de ani pe langa parintele Lavrentie Sovre (Frasanei) ...care a facut mari vindecari - o fi si asta cu diavolul? (Dumnezeu sa ma ierte ca sunt obligat ca pun o asemenea intrebare)...ai grija ce afirmi... oricum se pare ca stiti prea multe punand la indoiala ORICE...doar ce va convine voua ACCEPTATI ...
iar in a judeca naturistii este iarasi o greseala (nimeni nu-i poate judeca decat Dumnezeu)...ai stat sa te gandesti ca poate s-au jertfit pentru STIINTA in detrimentul CREDINTEI ca sa avem noi acum aceste informatii?

In a vorbi de nestiinta referitor la ce? la uleiul de masline - nestiinta celor care il produc? ...stii ce te rog de acum in colo sa faci analiza la tot cea consumi (de la bunica, din piata etc - si iti urez mult succes)...sau poate imi spui tu aceasta stiinta...nu vreu sa jignesc (departe mi-e gandl) ...dar asta chiar mi se pare NECREDINTA

Last edited by ovidiu b.; 30.07.2011 at 12:04:01.
Reply With Quote
Vechi 30.07.2011, 12:21:01
the_Listener
Guest

Implicit

Citat:
uite cum stai cu mâța in sac ai cazut in propriile tale capcane...ca na-i habar de crize este tocmai faptul ca tu ai in alimentatie TOXINE...tragi cocluziile asa cum iti convin tie - referitor la faptul ca eu am avut in alimentatie toxine (esti vazator cu duhul si stiai din inainte ce consumasem?) ...se fac recomandari sa evitam produsele din comert si sa consumam produse de casa...sustin ca uleiul de casa este cu mult peste cel din comert (dar tu amageste-te cu cel din comert)...sa nu mai vorbim de rosii, vinete ...dar tu amageste-te din nou...si asteapta vreo criza poate o sa vina...te innozi in mariile tale detalii (sa nu vorbim de fanatism) si uiti esenta ..."placa mea invechita" suna mai bine decat una "updatata" cu noroiul informatic a acestor vremuri...
Pace nu va fi deloc in inima omului trupesc, a omului care-i robit de lucrurile dinafara, ci pacea-i partea omului plin de ravna si duhovnicesc.
Orice unealtă e cu două tăișuri. Dacă nu o folosești cum trebuie, în loc să taie, ea te taie, în loc să clădească, te dărâmă. Deci, fii cu nădejdea în Domnul când folosești uneltele Lui.
E bună dreapta socoteală, însă dragostea e Dar de sus.
nu amice PUN INTREBARI LA CARE TU NU RASPUNZI ... faci afirmatii pe care nu le poti sustine cu argumente si apoi tot tu filozofezi ca eu nu stiu ,,,,, morrrr de rassss ..... mai ai de studiat MULLLLLLLTTTTTT dar mai ales AI DE GINDIT informatia .... rosiile sunt toxice ? ti-am explicat IN CE SITUATII , dar tu nu si nu ... TU NU FACI DIFERENTE intre rosii RADIATE si rosii naturale .... nu iei in seama STUDII STIINTIFICE , dar te bazezi pe batrinelul de 63 de ani de care nu a auzit nimeni ... e cumva biochimist ? are ceva studii la activ ? NU ... asa ca amice esti total pe linga cu nutritia si asta te doare pe tine ...--- amice NU EXISTA sa nu ai toxine in organism din alimentatie .... si uleiul de masline DE CASA daca ARE ACIZII GRASI PESTE 13 DETERMINA INCARCAREA FICATULUI SI DEPUNEREA PE VASE .... asadar amice poate sa fie si din casa caselor ca DEGEABA .... intelegi ?
multa iubire
ps te combat CU ARGUMENTE IAR TU NU FACI FATA DISCUTIEI si vorbesti de fanatism? ha ha ha ... eu vorbesc de NESTIINTA TA AMICE ..... tu poti sa visezi in continuare dar pina acum nici o teorie de a ta nu sta in picioare . decit VORBE AIUREA .... TIPIC CELOR CARE NU AU ARGUMENTE .... asadar amice am vazut din astia ca tine care NU RUMEGA informatia O GRAMADA .....
multa iubire
PS cit ai colesterolul ? hai sa vedem cit de updatat esti amice ... care e valoarea maxima IN 2011 considerata normala stii ?
multa iubire

Last edited by the_Listener; 30.07.2011 at 12:27:03.
Reply With Quote
Vechi 30.07.2011, 12:23:21
Melissa
Guest

Implicit

Citat:
jignit nu ma simt deloc...imi sustin un punct de vedere si atata tot...mi-ai combatut lista cu ce ? lista nu am inventat-o eu - eu sunt mic si mai am multe de invatat)...ca rosiile sunt bune? eu am si contrariul...perele=toxice nu cred ca am afirmat asa ceva...trebuie sa avem in vedere si aspectele negative nu numai cele pozitive...degeaba mananci ceva care iti face bine pe o parte iar pe alta parte iti face rau (retine daca vrei ...si muta butonul pe "receptie" - eu nu vreau sa te conving...tu ai dreptul sa alegi)...
cat despre batran nu vreau sa sune a lauda dar ma obligi sa o fac ....da a fost la inceputuri pe langa Valeriu Popa (am gasit explicatia la firmatiile legate despre moartea lui..le-am postat pe topic)...dar de atunci a mai fost si pe langa altii:
-Zevacinski, un polonez ucrainean, care dupa razboi a fost dus intr-un lagar in Siberia, unde l-a cunoscut pe calugarul roman basarabean Nicolae Pescaru, un ascet ortodox, dublat de un mare vindecator. Acest calugar l-a ales pe Zevacinski (care era un om extraordinar de inzestrat intelectual, cunostea 11 limbi, vorbea greaca veche, latina, ebraica, slava veche), si i-a transmis tot ceea ce stia el in materie de medicina naturista, hipocratica. dar si de credinta ortodoxa.
- a mai fost si vreo 20 de ani pe langa parintele Lavrentie Sovre (Frasanei) ...care a facut mari vindecari - o fi si asta cu diavolul? (Dumnezeu sa ma ierte ca sunt obligat ca pun o asemenea intrebare)...ai grija ce afirmi... oricum se pare ca stiti prea multe punand la indoiala ORICE...doar ce va convine voua ACCEPTATI ...
iar in a judeca naturistii este iarasi o greseala (nimeni nu-i poate judeca decat Dumnezeu)...ai stat sa te gandesti ca poate s-au jertfit pentru STIINTA in detrimentul CREDINTEI ca sa avem noi acum aceste informatii?

In a vorbi de nestiinta referitor la ce? la uleiul de masline - nestiinta celor care il produc? ...stii ce te rog de acum in colo sa faci analiza la tot cea consumi (de la bunica, din piata etc - si iti urez mult succes)...sau poate imi spui tu aceasta stiinta...nu vreu sa jignesc (departe mi-e gandl) ...dar asta chiar mi se pare NECREDINTA
Concluzii:
1. daca tu in cunostinta de cauza fiind, pui egalitate intre parintele Lavrentie Sovre (Frasanei) si Valeriu Popa despre care recunosti aici adevarul:
Citat:
Uite iti pot da un exeplu la afirmatia ta - "departarea de adevaratele valori ale credintei". Popa Valeriu nu avut un duhovnic mare in spate care sa il apare. El a intrat in turma tailandezilor dar neavand ajutor a murit (dupa ce s-a intors din Thailanda - aici fiecare dintre tabere si-a sustinut punctul de vedere prin contradictii bineinteles), iar dupa cateva ore trupul sau a intrat intr-un stadiu avansat de putrefactie (asa cum a afirmat si Melissa ziele trecute).

Tot ceeea ce facem trebuie sa o facem credinta in Dumnezeu.

"Orice unealtă e cu două tăișuri. Dacă nu o folosești cum trebuie, în loc să taie, ea te taie, în loc să clădească, te dărâmă. Deci, fii cu nădejdea în Domnul când folosești uneltele Lui."
inseamna ca discutia cu tine chiar e dubioasa, nu doar ca nu are sens! ( reciteste mesajul meu complet despre Valeriu Popa de la topicul tau, sa-ti reimprospatezi MEMORIA)
2. te intrebase cineva daca tu crezi in Mos Craciun si te rog sa raspunzi la intrebarea asta!:-))
3. se observa cu usurinta diferenta dintre tine si Listener si ca atitudine si ca argumente. Si tie iti da cu minus, crede-ma!
Reply With Quote
Vechi 30.07.2011, 14:08:30
ovidiu b.
Guest

Implicit

Citat:
Concluzii:
1. daca tu in cunostinta de cauza fiind, pui egalitate intre parintele Lavrentie Sovre (Frasanei) si Valeriu Popa despre care recunosti aici adevarul:

inseamna ca discutia cu tine chiar e dubioasa, nu doar ca nu are sens! ( reciteste mesajul meu complet despre Valeriu Popa de la topicul tau, sa-ti reimprospatezi MEMORIA)
serios?...afirmatia ta nu are sens...citeste cu atentie afirmatiile mele...nu am pus nici o egalitate intre cele 2 persoane...dar daca ti se pare ca asa suna mai bine ca sa ma "combati" (ce frumos suna cuvantul asta) sustine-ti afirmatia
da am citit mesajul tau si ti-am dat un rapuns pe care tocmai l-ai postat...si ca sa te fac intelegi (CA VAD CA NU AI INTELES NIMIC)...am incercat doar sa intelegi diferenta intre faptul ca Valeriu Popa nu avut un mare duhovnic in spate (explicatia dupa moarte) ...iar "batranelul" a avut si probabil ca mai are pe cineva in spate...acum itelegi ?...dar cum ai ajuns tu la "egalitate" numai tu stii

Citat:
2. te intrebase cineva daca tu crezi in Mos Craciun si te rog sa raspunzi la intrebarea asta!:-))
da cred in "batranelul meu"...m-a ajutat foarte mult si ma ajuta...si nu scrie nicaieri ca trebuie sa fim de acord cu aceleasi persoane si idei
apropo mi s-a parut irelevanta comparatia ta intre Ovidiu Bujor (nu vreau sa-l sustin - nu stiu nimic despre el) si japonezul respectiv...dar am vazut pozele ....sunt 2 persoane care provin din 2 civilizatii diferite, 2 ecosisteme diferite...sa nu mai vorbim ca tu nu stii nimic despre respectivul japonez...
Citat:
3. se observa cu usurinta diferenta dintre tine si Listener si ca atitudine si ca argumente. Si tie iti da cu minus, crede-ma!
i-au murit cumva laudatorii lui Listener...ATITUDINE? - pai vezi ca iarasi vezi numai ce vrei si cum vrei tu (s-ar puate sa fii subiectiva, nu crezi?)... eu nu ma compar si nu nu incerc in a ma compar cu cineva...dar daca tu asa vezi lucrurile este strict problema ta ...REPET am incercat sa va impartasesc niste idei...tu ai dreptul sa le iei de BUNE sau RELE
ARGUMETE - ti le repet si iti recomand sa probezi pe propia piele si sa te convingi tu cine are drepate (ai putea doar sa probezi putin aciditatea rosiilor renuntant o perioada la ele - e cel mai simplu si cel mai practic - referitor la ACIDITATE - s-ar putea sa fii surprinsa - si nu trebuie sa faci nici o analiza)..apropo ca stiu ca ai un bebelus:"Rosiile au un nivel ridicat de aciditate care poate cauza deranjamente stomacale sau chiar eruptii cutanate pe gura si/sau funduletul bebelusului."

Acum asta sustin eu : Rosiile au o evolutie foarte mare in reactiile de enzimale (fermentatie)....atat de mari incat duc la putrefactie - putrefactie care se transmite in tot sistemul organismului. Acum referitor la LICOPEN (care este anticancerigen) - poti manca o tona de rosii si nu ai sa ai beneficii ....doar extractul de LICOPEN (adica fara putrefactiile din organism) - te ajuta in combaterea cancerului. Uite surse bune de LICOPEN care care nu te afecteaza negativ: pepene verde, papaya, caise si grapefruit roz.
Acum SOLANINA din rosii am mai discutat-o - se stie clar ca este TOXICA, dar tin sa adaug ca SOLANINA - este un catalizator invers in organism. Acum aciditatea si starea de disconfort pe care le creeaza rosia, nu are rost sa le mai discutam...aciditatea ridicata duce la stari de oboseala (somn agitat), boli de ficat sau rinichi.

Doamne ajuta!

Last edited by ovidiu b.; 30.07.2011 at 14:10:54.
Reply With Quote
Vechi 30.07.2011, 14:20:10
the_Listener
Guest

Implicit

Citat:

Acum asta sustin eu : Rosiile au o evolutie foarte mare in reactiile de enzimale (fermentatie)....atat de mari incat duc la putrefactie - putrefactie care se transmite in tot sistemul organismului. Acum referitor la LICOPEN (care este anticancerigen) - poti manca o tona de rosii si nu ai sa ai beneficii ....doar extractul de LICOPEN (adica fara putrefactiile din organism) - te ajuta in combaterea cancerului. Uite surse bune de LICOPEN care care nu te afecteaza negativ: pepene verde, papaya, caise si grapefruit roz.
Acum SOLANINA din rosii am mai discutat-o - se stie clar ca este TOXICA, dar tin sa adaug ca SOLANINA - este un catalizator invers in organism. Acum aciditatea si starea de disconfort pe care le creeaza rosia, nu are rost sa le mai discutam...aciditatea ridicata duce la stari de oboseala (somn agitat), boli de ficat sau rinichi.

Doamne ajuta!
FALS AMICE ... NICI O LEGUMA NU DUCE LA PUTREFACTIE caci NU STA DESTUL TIMP IN ORGANISM ... contine fibre SI SE ELIMINA RAPID .....cita prostie ( lipsa de invatatura ) .... cantitatea licopenului din rosie SE MARESTE DE CITEVA ORI daca rosia E PREPARATA TERMIC ...... dar se POATE ASIMILA LICOPENUL ( in cantitati mai mici desigur ) din rosia cruda DACA E MINCATA CU ULEI DE MASLINE ..... asadar ESTI DEZINFORMAT RAU .......solanina din rosii nu e toxica amice DECIT DACA E EXTRASA .... si sa iti mai dau un exemplu de asa zisa toxina in samburi de caisa ...... o stii ? si mai ales STII CA NU E TOXINA PENTRU ORGANISM SI DE CE ? asadar vorbesti TIMPENII FFFFFFFFFF MARI .....mai studiaza MULTTTTTTTTT si UPDATEAZA-TE....
multa iubire

Last edited by the_Listener; 30.07.2011 at 14:29:22.
Reply With Quote
Vechi 30.07.2011, 14:29:54
ovidiu b.
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de the_Listener Vezi mesajul
PS cit ai colesterolul ? hai sa vedem cit de updatat esti amice ... care e valoarea maxima IN 2011 considerata normala stii ?
multa iubire
pot sa-ti dau niste date de pe un buletin facut anul trecut
COLESTEROL SERIC TOTAL - 145, HDL - 52, LDL - 99
Reply With Quote
Vechi 30.07.2011, 14:33:53
Melissa
Guest

Implicit

Citat:
serios?...afirmatia ta nu are sens...citeste cu atentie afirmatiile mele...nu am pus nici o egalitate intre cele 2 persoane...dar daca ti se pare ca asa suna mai bine ca sa ma "combati" (ce frumos suna cuvantul asta) sustine-ti afirmatia
da am citit mesajul tau si ti-am dat un rapuns pe care tocmai l-ai postat...si ca sa te fac intelegi (CA VAD CA NU AI INTELES NIMIC)...am incercat doar sa intelegi diferenta intre faptul ca Valeriu Popa nu avut un mare duhovnic in spate (explicatia dupa moarte) ...iar "batranelul" a avut si probabil ca mai are pe cineva in spate...acum itelegi ?...dar cum ai ajuns tu la "egalitate" numai tu stii
Iti place salata vad..:-)))Nu le mixa cu mine ca nu tine!

A ti se PUTREZI trupul(STADIU FFF AVANSAT DE PUTREFACTIE) la CATEVA ORE dupa ce ai decedat, nu inseamna ca NU AI AVUT un mare duhovnic in spate, ci inseamna ca ai lucrat cu DIAVOLUL! Daca nu ma crezi, intreaba orice mare duhovnic aflat acum in viata! Sau tie ti se pare ca moastele sfintilor care miros a MIR ( si desigur N-AU INTRAT IN PUTREFACTIE NICI DUPA SUTE DE ANI), sunt o pura intamplare?:-)))
Citat:
apropo mi s-a parut irelevanta comparatia ta intre Ovidiu Bujor (nu vreau sa-l sustin - nu stiu nimic despre el) si japonezul respectiv...dar am vazut pozele ....sunt 2 persoane care provin din 2 civilizatii diferite, 2 ecosisteme diferite...sa nu mai vorbim ca tu nu stii nimic despre respectivul japonez...
Stiu exact ce trebuia sa stiu: VARSTA....Bojor la 87 arata mult mai batran decat japonezul la 100 ! Dar normal ca ti se pare irelevanta comparatia daca batranelul tau de 63 arata ca taica Ion de 93 de la sat! Sau imi trimiti o poza cu el ca sa ma combati?:-))
Citat:
i-au murit cumva laudatorii lui Listener...ATITUDINE - pai vezi ca iarasi vezi numai ce vrei si cum vrei tu (s-ar puate sa fii subiectiva, nu crezi?)...
N-am de ce sa fiu subiectiva cu Listener ca doar nu-i frate cu mama! Daca te uiti pe acest topic in urma, ai sa vezi ca si pe mine m-a "executat" chiar SI referitor la sursa de unde am postat mesajul initial! Dar spre deosebire de tine, eu i-am spus "bine ai venit pe forum", deoarece mi-am dat seama rapid ca ma depaseste cu mult si NU SPUNE PROSTII! Am de invatat de la el si de aceea am cautat sa-i aflu cat mai multe puncte de vedere si sa-l rog sa spuna cat mai multe informatii.
Citat:
apropo ca stiu ca ai un bebelus:"Rosiile au un nivel ridicat de aciditate care poate cauza deranjamente stomacale sau chiar eruptii cutanate pe gura si/sau funduletul bebelusului."
Sa fii tu sanatos cate rosii ( sanatoase, din gradina )mananca copilul meu si e SANATOS TUN! Nimic din ce ai spus n-a facut vreodata!

Last edited by Melissa; 30.07.2011 at 14:45:39.
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Cum trebuie sa mancam pentru a fi sanatosi absolutep0wer Generalitati 27 03.04.2015 14:03:44
Otrava pe care o mancam anna21 Generalitati 108 14.02.2012 05:20:29
Mai mancam porc ...sau.. sunsray Spiritualitatea ortodoxa 22 13.12.2011 08:55:36
Cum sa ai un ficat sanatos dupa o vara de excese absolutep0wer Generalitati 1 31.08.2010 08:09:11
Un copilas are nevoie de ajutorul dumneavoastra pentru a fi sanatos! cosminelu2006 Umanitare 2 11.06.2009 13:37:54