Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 16.08.2011, 20:43:24
Kronos's Avatar
Kronos Kronos is offline
Senior Member

Data înregistrării: 01.06.2011
Implicit

Citat:
În prealabil postat de adrian010155 Vezi mesajul
Bucura-te!!! Lumea te uraste pentru ca te iubeste Dumnezeu.
Deci, după spusele dvs., dacă pe un om îl iubește lumea înseamnă că nu-l iubește Dumnezeu. Aveți copii? I-ați sau îi veți învăța să se facă urâți de lumea doar pentru ca să-i știți iubiți de Dumnezeu?
Citat:
Nu renunta la fericirea vesnica pentru o satisfactie trecatoare.
Lăsați judecata pe seama lui Dumnezeu. Eu ca om, n-aș trimite pe cneva în iad doar pentru că a avut mulți prieteni în copilărie.

Citat:
Putini au parte de daruri ca ale tale.
Poate pentru ea e un blestem darul acesta.

Citat:
Contempla lumea, dar nu o judeca. Vei vedea ce interesant este.
Va vedea cât de plictisitor e...să se arunce în niște filosofeli sterile, fără vreun rezultat concret, exceptând poate numai niște concluzii inteligente pe care nu și le dorește nimeni să le fi tras, după ce-a ajuns la ele. Eu zic că mult mai interesant e să-și trăiască viața cu stil.

Domnilor, vorbiți totuși cu o adolescentă..cu un copil. Nu-i mai dați astfel de sfaturi.. să se bucure de necazuri, că Dumnezeu o iubește dacă suferă (exact asta transmite treaba cu darurile lui Adrian) și în final, să stea pe margine și să privească doar. Ce ..., până și sfinții au ajuns la concluzia asta dupa ce-au intrat în vârsta a doua, când erau mai înțelepți, și după ce și-au trăit copilăria frumos. Și-au dat seama că e efemeră, dar și-au trăit-o și cred că și Soulonfire are dreptul la această efemeritate. Nu puteți sfătui un copil să adopte atitudinea unui pustnic. În loc să dați citate din cărți care oricum nu i se potrivesc mai bine ați sfătui-o cum să scape de timiditate.

Last edited by Kronos; 16.08.2011 at 21:07:43.
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
am si eu o problema.. noname Umanitare 6 26.12.2008 00:16:18