Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 15.08.2011, 17:50:20
Soaree Soaree is offline
Banned

Data înregistrării: 10.08.2011
Implicit

Sigur ca toata lumea are nevoie de tine, dar in primul rand tu ai nevoie de tine.

Schimba-ti atitidinea fata de tine, respecta-te in ochii tai si va veni si respectul din partea celorlalti.

Ceea ce primim ca raspuns din partea societatii este de fapt ceea ce noi oferim, la nivel inconstient.

Invata sa te bucuri de tine insati, sa iti impui reguli si restrictii in atitudinea fata de ceilalti. Modestia este minunata, insa sa nu te transforme in acea prezenta apatica, cu o fata care cere mila din priviri. Fii demna in fata ta insati si vei obtine atentia si respectul celorlalti.
Reply With Quote
Vechi 15.08.2011, 22:58:13
misteria
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Soaree Vezi mesajul
Sigur ca toata lumea are nevoie de tine, dar in primul rand tu ai nevoie de tine.

Schimba-ti atitidinea fata de tine, respecta-te in ochii tai si va veni si respectul din partea celorlalti.

Ceea ce primim ca raspuns din partea societatii este de fapt ceea ce noi oferim, la nivel inconstient.

Invata sa te bucuri de tine insati, sa iti impui reguli si restrictii in atitudinea fata de ceilalti. Modestia este minunata, insa sa nu te transforme in acea prezenta apatica, cu o fata care cere mila din priviri. Fii demna in fata ta insati si vei obtine atentia si respectul celorlalti.
Suntem pe aceeasi lungime de unda dom'le!
Reply With Quote
Vechi 16.08.2011, 00:06:15
soulonfire soulonfire is offline
Junior Member

Data înregistrării: 15.08.2011
Implicit

Credeti-ma ca nu imi doresc nici pe departe sa fiu "idolatrizata"...departe de mine acest gand.As vrea un prieten,numai unul...care sa fie capabil sa imi asculte frustrarile fara sa ma judece,nimic mai mult.Am incercat sa dau sfaturi,sa ascult pe toata lumea,nu spun ca eu sunt dreapta si ca ceilalti gresesc pt ca toti gresim dar nu imi e tocmai comod cand cineva de care m-am apropiat catusi de putin sa imi dea reject...si mi s-a intamplat asa de cateva ori.Afara nu pot iesi pt ca nu prea am cu cine si nici nu imi place...toata vara am iesit de cateva ori.
Reply With Quote
Vechi 16.08.2011, 00:10:01
Kronos's Avatar
Kronos Kronos is offline
Senior Member

Data înregistrării: 01.06.2011
Implicit

Citat:
În prealabil postat de soulonfire Vezi mesajul
Afara nu pot iesi pt ca [...] nu imi place...
De ce nu-ți place să ieși? În casă ce faci?
Reply With Quote
Vechi 16.08.2011, 00:12:59
Junior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Kronos Vezi mesajul
De ce nu-ți place să ieși? În casă ce faci?
Singura,pe strada nu pot sa ies,nu am ce face pur si simplu,imi e mai comod in casa unde daca nu dorm pe timpul zilei (pt ca nu pot dormi noptile) citesc sau stau la calculator.
Reply With Quote
Vechi 16.08.2011, 00:14:53
Kronos's Avatar
Kronos Kronos is offline
Senior Member

Data înregistrării: 01.06.2011
Implicit

Nu poți să adormi sau adormi și te trezești des?
Reply With Quote
Vechi 16.08.2011, 00:16:39
Junior Member

Implicit

Nu pot sa adorm.
Reply With Quote
Vechi 16.08.2011, 10:48:24
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
Credeti-ma ca nu imi doresc nici pe departe sa fiu "idolatrizata"...departe de mine acest gand.As vrea un prieten,numai unul...care sa fie capabil sa imi asculte frustrarile fara sa ma judece,nimic mai mult.Am incercat sa dau sfaturi,sa ascult pe toata lumea,nu spun ca eu sunt dreapta si ca ceilalti gresesc pt ca toti gresim dar nu imi e tocmai comod cand cineva de care m-am apropiat catusi de putin sa imi dea reject...si mi s-a intamplat asa de cateva ori.Afara nu pot iesi pt ca nu prea am cu cine si nici nu imi place...toata vara am iesit de cateva ori.
Ti-au dat reject sub ce motiv/pretext?
Sau care crezi tu ca a fost motivul?
Reply With Quote
Vechi 16.08.2011, 18:44:48
Junior Member

Implicit

Indiferenta,nepasare...probabil au considerat ce NU AU NEVOIE de mine...asta e.
Reply With Quote
Vechi 16.08.2011, 22:13:02
ioanna's Avatar
ioanna ioanna is offline
Senior Member

Data înregistrării: 20.07.2011
Locație: Cluj-Napoca
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
tu ai nevoie de socializare, stand in casa e imposibil de realizat, deci iesi linistita afara din casa, inscrie-te eventual la un curs de dans, la un aerobic etc... orice, care sa te aduca in preajma oamenilor, cu care sa poti comunica si lega amicitii .Mai multa incredere :)

Last edited by ioanna; 16.08.2011 at 22:17:57.
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
am si eu o problema.. noname Umanitare 6 26.12.2008 00:16:18