24.08.2011, 01:29:08
|
Banned
|
|
Data înregistrării: 21.01.2011
|
|
Citat:
În prealabil postat de catalin2
Ma urmaresti peste tot, dar e bine, se pare ca discutiile din trecut ti-au lasat o impresie puternica si poate vei regasi astfel calea sa te reintorci in BO aflata in comuniune.
Eu ti-am raspuns la acel mesaj: http://www.crestinortodox.ro/forum/s...&postcount=261
si ti-a mai raspuns cineva la acel topic.
De fapt tu prezinti varianta comica a minunii (probabil existenta la cei pe stil vechi), de exemplu ca minunea a incetat in 1953. Exista un video facut de curand chiar de cativa romani ortodocsi ce au fost acolo de sarbatoare.
|
Te inseli! Esti un partener de discutie neplacut, de joasa factura intelectuala si agresiv prin negarea oricarui argument care si numai iti pune in discutie “ortodoxia”. Toate interventiile mele sint documentate prin trimitere la surse. Tu, insa, tii cu tot dinadinsul sa te prostituezi intelectual facind tot felul de afirmatii fara acoperire.
Nu inteleg de ce crezi ca un website care promoveaza turismul in Grecia si un ziar Canadian (vezi inca odata linkurile pe care le-am inserat in raspunsurile mele) ar face propaganda “stilista”?! As fi fost de-a dreptul incintat daca in loc sa-ti dai gratuit cu parerea mi-ai fi argumentat de ce serpii continua sa vina si dupa 1953 (in ciuda a ceea ce sustine websiteul grecesc), ca nu sint adusi din ajun in borcane (dupa cum contrar sustine tot websiteul cu pricina) sau ca biserica nu se afla in calea de migrare a serpilor (impotriva ideii avansate in acelasi loc) si de ce amplasarea nefericita a unui edificiu intr-o asemenea zona n-ar putea creea un astfel de fenomen (fapt, practic, dovedit in articolul Canadian).
Daca nu ai raspunsuri, bine ar fi sa nu mai scrii. In economia Dumnezeului Ortodox nu cistigi puncte pentru mintuire sprijinind erezii si nici comportamentul pe care ti-l asumi nu poate fi asociat cu ascultarea atita timp cit il folosesti ca sa justifici abateri de credinta.
Si, ca nu cumva sa se creada ca nu ti-am replicat atunci la ne-raspunsul tau si la raspunsul acelei alte persoane (care a avut bunul simt sa argumenteze cu cele aflate de la ghid), iata si linkurile care conduc acolo!
http://www.crestinortodox.ro/forum/s...&postcount=262
http://www.crestinortodox.ro/forum/s...&postcount=266
Dialogul presupune respect reciproc si un anumit nivel intelectual la care sa se poarte discutia, de comun consimtit. Refuzind sa raspunzi la subiect sau lansind afirmatii fara acoperire nu faci decit sa ma desconsideri, lucru de care nu imi pasa, dar pentru ca nu sint convins de utilitatea conversatiei la nivel de prescolar, unde insisti sa o tii, prefer sa-i pun “amical” capat aici. (Data trecuta ai incheiat-o tu facind apel la instante superioare, dar sa stii ca-i vai de “adevarul” tau daca trebuie sa ti-l dovedeasca adminul inchizindu-mi mie gura cu pumnul.)
Doamne ajuta si spor la scris!
P.S. Te rog sa observi ca toate calificativele pe care ti le-am acordat se refera strict la modul in care ai ales sa dialoghezi.
|