Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 11.10.2011, 17:42:45
Theodor_de_Mopsuestia
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Scotland The Brave Vezi mesajul
Cataline,am avut o zi buna.Chiar foarte buna iar seara va fi si mai buna,la o petrecere.Asa ca nu iti retin mult atentia.Nu ma pot supara pe tine.Esti dragalas precum un copil suparat la care i-a luat sectaru jucariile preferate :) .Dai sentinte,avertizezi,faci scenarii si pui concluzii.Este bine-n lumea virtuala nu?:) Hartia suporta orice daramite netu'.Parerea ta conteza Cataline,tu vei schimba lumea.Vei auzi asta in campania electorala dar am zis sa-ti dau un intro,ca sa nu fii luat pe nepregatite.O sa iti dezamagesti coreligionari care credeau ca nu vrei sa ai ultimu cuvant.Ei as :) si daca tastez "." reactionezi,esti bomba a patimii cu ceas Cataline :)

O sa convoc toti sectantii,posedatii,vampirii,moroii,eterodocsii,ta libanii,sa votam regulile propuse de tine,am sentimentul ca ai ajuns la limita cu rabdarea si am constiinta incarcata.Ma simt vinovat,nu stiu cum voi mai putea trai:) Ar fi interesant ca odata,cine stie,sa ne cunoastem fara sa banuiesti cine este cel din fata ta.Iti dai seama,daca am ajunge prieteni,ce soc am avea amandoi,ce telenovela,se lasa cu tragedia mi amor :) Asta nu inseamna ca,de acum inainte,pe cine vei cunoaste sa-i spui cu un aer circumspect:,,Ai profil de criminal calvinist.Mirosi a calvinist.Nu a Calvin Klein.Esti suspect.Porti kilt pe sub pantaloni?Let me see bastard:)"

Am totusi o ideea.Tu la tine acasa,si eu la mine acasa,nu la aceiasi ora ca sa nu fim ecumenisti,ne punem cenusa-n cap si sac pe noi si spunem cu voce tare:Ferice de cei saraci in duh, caci a lor este Imparatia cerurilor! Nu a apologetilor inchipuiti.Ferice de cei blanzi, caci ei vor mosteni pamantul!Nu cei furiosi.Ferice de cei impaciuitori, caci ei vor fi chemati fii ai lui Dumnezeu! Nu cei razboinici.Ferice va fi de voi cand, din pricina Mea, oamenii va vor ocari, va vor prigoni si vor spune tot felul de lucruri rele si neadevarate impotriva voastra! Asta o spui cu voce tare de 100 de ori si apoi: Bucurati-va si inveseliti-va, pentru ca rasplata voastra este mare in ceruri.

Dai ,,install"la pocainta Cataline si delete la patima.Sau crtl+alt+del si o luam de la capat :) O sa inchin un pahar in cinstea ta.Spune-mi sincer:imi va sta-n gat?:)
Draga frate, m-am stricat de ras. Sincer, amesteci un umor de o inteligenta sfichiuitoare cu adevarurile solemne ale credintei, incat oricine, din cele trei lumi, cum scrie in Ramayana, nu poate decat sa iti dea dreptate. Totusi, eu admir sincer la colegii Cata si Savo un singur lucru, doar un mare lucru, pe care greu il mai gasesti la credinciosii deopotriva ai BO sau BC: cunosterea livresca adanca a literaturii patristice de baza, precum si a catehismului. Cochilia si boala mea, deopotriva, poarta un nume: obiectivitate, (aproape) cu orice pret. NU pot fi subiectiv, adica credincios fidel credintei Bisericii mele, oricare ar fi ea, inainte de a admira sau incerca sa inteleg pe cei care gandesc/cred altfel. Intotdeauna. Poate ai dreptate: obiectivitatea este fiica lui Brutus, cum splendid ai zis intr-o alta postare. Ei, in cazul asta, o cer de sotie.

Last edited by Theodor_de_Mopsuestia; 11.10.2011 at 17:47:55.
Reply With Quote

Tags
bioterapie, înșelare demonică

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Despre nașterea din nou, din Duhul Sfânt și despre Botez Savonarola Sfinti Parinti (Patrologie) 15 20.07.2013 13:28:48
Petre Tutea despre Dumnezeu si despre atei tigerAvalo9 Generalitati 34 02.12.2010 15:37:16
Despre pacate si despre Canoanele duhovnicilor gheorghecoser23 Preotul 5 25.06.2008 17:01:23