![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Pe forumul acesta, proverbul : "UNDE DAI, SI UNDE CRAPA" se potriveste perfect !
Nu am vrut sa sugerez prin acest articol bazarea credintei numai prin dovezi si minuni. Doar Sfintii Parintii si alti Sfinti stiau toate aceste lucruri despre Sfanta Cruce fara a cerceta. Iar eu una pun intai de toate spusele lor pe primul loc,Sfanta Scriptura,duhovnicul, apoi mai arunc un ochi si la alte cuvinte,articole. Putem lua ceea ce e bun din orice.-aproape- Eu nu inteleg de ce daca esti ortodox nu poti sa ai ca pasiune fizica sau chimia. Pot merge foarte frumos impreuna. Mie nu mi s-a raspuns la o intrebare: de Parintele Arsenie Boca ce spuneti? A dat explicatii prin termeni medicali,mai babesti, ca sa explice anumite chestiuni, gen de ce nu e bine sa faci chestii in timpul sarcinii si alaptarii, ce se intampla in organismul unui barbat cand e baut, despre carne si altele. Si nu a combatut nimic din spusele Sfintilor Parinti, ci doar le-a explicat. App. de unde pana unde Maria Magdalena a fost prostituata? Eu stiu ca Iisus i-a scos 7 patimi, adica 7 draci si atat. Nu zice nicaieri in Biblie ca a fost prostituata. Aceea a fost Maria Egipteanca. Sau te-ai luat si tu dupa ce au spus astia new age ca Maria Magdalena ar fost prostituata numa' asa ca sa ii strice imaginea, mai ales ca dupa zic ca s-a maritat cu Iisus. x.x In articolul de fata este vorba DOAR de credinciosi ortodocsi PRACTICANTI si EVLAVIOSI, nu de alta confesiune, deci cei de care zice ca se roaga,fac Cruce, etc sunt ortodocsi, apoi face diferenta dintre un ortodox evlavios si un ortodox caldicel, si apoi cu unul ortodox dupa botez,dar necredincios. ARticolul in engleza se duce mai departe si testeaza si alte confesiuni catolici,musulmani etc. N-am mai pus si partea respectiva. N-ati vazut ca mancarea de post de la manastire este asa buna, mult mai buna decat cea de acasa?Tocmai ptr. ca este binecuvantata. Exista o carte "Minuni ale vremii noastre" editura Sophia, v-o recomand.Descriere: "Este greu de crezut că în vremurile noastre fresca unei biserici se poate înnoi singură. Este greu de crezut că în vremurile noastre prin trupul unui om care a murit cu 500 de ani în urmă s-au vindecat nebuni, îndrăciți, bolnavi incurabil. Este greu de crezut că în *vremurile *noastre există oameni în viață care au văzut în amănunt lumea de dincolo de mormânt și dau despre ea mărturie nemincinoasă. Și totuși, aceste lucruri sunt adevărate și continuă să se întâmple. Citiți în această carte despre câteva dintre cele mai zguduitoare minuni pe care Dumnezeu le-a săvârșit de-a lungul veacului XX până în zilele noastre, spre proslăvirea Ortodoxiei. Lucrarea cuprinde povestiri ale unor întâm*plări adevărate pe temeiul mărturiilor nemincinoase ale unor creștini despre manifestările harului și ale puterii lui Dumnezeu. Unele dintre acestea prezintă pilde bune de urmat, iar altele pot servi credincioșilor ca un avertisment în vederea evitării unor greșeli. " Last edited by Laura19; 15.11.2011 at 00:20:03. |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Reprezentarile sfintei cruci | costel | Generalitati | 4 | 09.01.2012 17:04:03 |
Inaltarea Sfintei Cruci | Tia | Diverse Sarbatori | 32 | 16.09.2011 22:52:02 |
Inchinarea lucrurilor - puterea semnului Sfintei Cruci ! | NECTARIE | Generalitati | 14 | 14.12.2010 16:21:39 |
Săptămâna Sfintei Cruci | Carmen FUNIERU | Impartasania (Taina Euharistiei) | 1 | 04.09.2010 22:30:41 |
Puterea vindecatoare a rugaciunii, demonstrata stiintific | cherub | Rugaciuni | 21 | 23.06.2010 08:50:29 |
|