Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Morala Crestina

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 30.01.2012, 19:56:11
ecaterina7 ecaterina7 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 20.12.2011
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de ucenic Vezi mesajul
Pentru ca tot am fost intrebat si am ramas dator cu o explicatie: sunt crestin penticostal. Insa aici fac o marturisire: eu, in mijlocul adunarii, de la amvon, am spus de multe ori - "la fratii nostrii ortodocsi..." pentru ca il ascult pe Domnul nostru Iisus Hristos care zice: "Caci oricine face voia Tatalui Meu care este in ceruri, acela Imi este frate, sora si mama." (Matei 12:50)

Fiti binecuvantati!
ne-ati citat Simbolul Credintei, pot sa va intreb unde v-ati botezat? daca v-ati botezat la ortodocsi si apoi la penticostali nu e bine pentru ca nu se mai justifica credinta dumneavoastra in acest Simbol.

nu stiu ce ati invatat din toate aceste discutii, insa nu vreau decat sa va puneti in locul nostru si sa va ganditi cum ar fi sa va intre un hot in casa, i-ati spune bine ai venit? cam asta a fost reactia unor crestini cu adevarat care isi apara credinta, altfel daca ar intra un ratacit (nu unul care si-a lepadat credinta ci doar ratacit) si ar vedea ca suntem atat de draguti ar spune ca toate religiile sunt bune si ar face precum fac cei mai multi care parasesc ortodoxia. cunosc cel putin 3 persoane de credinte diferite si stiu foarte bine despre ce vorbesc, stiu ca daca eu as vrea acum n-as mai fi ortodoxa, am primit invitatie la adunarile lor, mi s-au oferit biblii de-ale lor si nu mai zic de cate invataturi, dar o data n-am fost intrebata daca am ce pune in farfurie copiilor.
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Celor din alte secte si culte - De ce v-ati [re]botezat? lareine Secte si culte 812 25.03.2014 17:26:18
Atitudinea fata de atei anisoara Generalitati 7 07.11.2013 10:17:23
Atitudinea fata de homosexuali coralina Generalitati 218 14.08.2011 21:05:09
Despre atitudinea oamenilor fata de crestinism Mihai. Generalitati 15 09.03.2007 19:37:18