![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Draga PetruD... eu cred ca topicul si-a atins scopul.
S-au separat aici ortodocsii de cei de alte confesiuni. Ai avut ocazia sa vezi aici, de-alungul a trei zile, reactii si atitudini diferite. Ce am mai observat eu: (1) Cate vreme dezbatem dogme, ideologii... nu le vom putea impartasi niciodata. "...pentru ca litera ucide, dar Duhul da viata." (2Cor.3:6) (2) Macar ca Il marturisim cu totii pe Iisus Hristos ca Domn si Dumnezeu, ca Cel ce este Mantuitorul si Izbavitorul nostru, subiectul "Iisus Hristos" nu a fost atins, ci numai ceea ce este "mostenit", ceea ce este "drept", ceea ce este "curat". (3) Trei zile, toti cei de aici am demonstrat ca nu facem voia Domnului nostru Iisus Hristos. "Ma rog ca toti sa fie una, cum Tu, Tata, esti in Mine, si Eu in Tine; ca si ei sa fie una in Noi." (Ioan 17:21) (4) Daca au fost intre noi si suflete care nu L-au cunoscut inca pe Dumnezeu, cu siguranta ca discutiile noastre "aprinse" au adus si mai multa tulburare, au adancit si mai mult intunericul prin care sunt despartiti de Dumnezeu... ori intre noi, copiii Lui -indiferent de confesiune- nu trebuie sa fie asa: "Caci toti cei ce sunt calauziti de Duhul lui Dumnezeu sunt fii ai lui Dumnezeu." (Rom.8:14) La sfarsit doua sfaturi de la Sf.Ap.Pavel pentru noi: "Astfel, dar, dupa cum ati primit pe Hristos Iisus, Domnul, asa sa si umblati in El...uniti in dragoste... ca sa cunoasteti taina lui Dumnezeu Tatal, adica pe Hristos." (Coloseni 2) "Caci n-am avut de gand sa stiu intre voi altceva decat pe Iisus Hristos, si pe El rastignit."(1Cor.2:2) Multe binecuvantari! |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Celor din alte secte si culte - De ce v-ati [re]botezat? | lareine | Secte si culte | 812 | 25.03.2014 17:26:18 |
Atitudinea fata de atei | anisoara | Generalitati | 7 | 07.11.2013 10:17:23 |
Atitudinea fata de homosexuali | coralina | Generalitati | 218 | 14.08.2011 21:05:09 |
Despre atitudinea oamenilor fata de crestinism | Mihai. | Generalitati | 15 | 09.03.2007 19:37:18 |
|