![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Va rog sa imi iertati neglijenta in scriere...
Bunica mea a avut al doilea copil Paulina ,care a murit in timpul razboiului, cat timp bunicul meu era plecat pe front soldat medic militar . Tatal meu a fost primul copil al lor! Departe de a devenii subiectiva. Ea imi spunea ca nu exista durere mai mare ca aceea de a iti inmormanta fiica! Prea multe nu intelegeam pe atunci... Acum sunt mama de baiat ! Bunica mea inainte de a trece in lumea sfintilor, sau a se duce in Lumea Alba ,asa cum ai placea ei sa spuna, imi spune.. Pau.Lilina .....Ma duc ...acum ...voi fi cu tine! Si bineinteles cum naiba sa nu consider ca am luat-o razna cand mama imi spune... ca mamaie acum putrezeste in cimitir... nu umbla prin casa... Esti nebuna si ai inchipuiri! |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
DE CE martorii lui Iehova nu sarbatoresc invierea LUI HRISTOS? | gavriil | Alte Religii | 20 | 05.03.2013 22:18:55 |
Martorii lui Iehova si religia lor | assiris | Generalitati | 25 | 10.03.2011 21:09:21 |
Ce parere aveti despre.... | mihnea45 | Generalitati | 10 | 22.10.2010 15:27:53 |
Ce parere aveti despre OZN-uri? | alexdu | Generalitati | 52 | 04.02.2010 18:46:56 |
|