Charles Russell vinovatul,dar il iertam ca e om,ci uram pacatul
Ideea este ca Charles Russell a facut o mare greseala, le-a luat oamenilor libertatea de a-si exprima singuri parerea, daca vor sa primeasca un obiect sau nu.Ideea este ca resping ziua de nastere sau onomastica a unui copil,care are prieteni sa vina la pe la ei sau invers daca un prieten de al sau are acea ziua nu se duce pentru ca:"credinta mea nu ma lasa sa intru in casa ta" sau "noi nu sarbatorim".Ideea este ca strica relatia om cu om.Am colega care respinge tot ce este sarbator sau martisor.A doua idee este ca Russell este devina cu "dogmele" sale.Mama mea nu mai are prietena care nu a venit la ea sa mai vorbeasca.Un prieten ajuta pe celalalt.Aceasta secta e mai periculoasa decat celalalte.Russell a uitat ca Domnul Dumnezeu inca de la Creatie a lasat liberul arbitru omului.Spuneti-va la prieteni care aveti de aceasta credinta sa-si lasa copii sa aiba parte de fericire sa si sa aiba libertatea de a vorbi cu oricine care poate sa-l faca fericit
"Cand e vorba de lucruri trecatoare si pamantesti, suntem sarguitori si ravnitori, dar cand putem agonisi atat de usor pe cele netrecatoare si vesnice, noi intarziem si trandavim."Sfantul Ioan Gura de Aur
Last edited by vidoveczandrei; 06.03.2012 at 18:36:41.
|