Citat:
În prealabil postat de florin.oltean75
Cine are dragoste multa si credinta puternica in Isus, nu are nevoie de budism.
Budismul este pentru cei ce pun mai multe intrebari, au nevoie pe langa emotie si de rationalitate.
|
Prin harul lui Dumnezeu, si eu am dragoste, si pentru El si pentru om. Iubesc si pe Dumnezeu si pe om iar credinta mea este tare in Domnul meu. Insa, pentru ca diavolul nu doarme, iar eu sunt un om supus acelorasi ispite ca fiecare crestin, se intampla si alunec, cad, ma tulbur... Ce fac atunci? Sau mai rau, daca am cazut dintr-o data in pacat... Ce solutie ofera o filozofie, o ideologie precum budismul??? Nu as face de prisos jertfa Domnului meu Iisus Hristos, daca m-as increde in meditatii si explicatii care de care mai fanteziste??? O, nenorocitul de mine, ce s-ar mai bucura cel rau si cat ar suspina Domnul meu...
Dar laudat sa fie Dumnezeu care a dat pe Fiul Sau, pentru ca oricine crede in El si in jertfa Sa, oricat ar fi de cazut in pacat, se poate ridica din nou, mai mult decat atat, trece de la moarte la viata vesnica.
"Copilasilor, va scriu aceste lucruri ca sa nu pacatuiti. Dar, daca cineva a pacatuit, avem la Tatal un Mijlocitor, pe Iisus Hristos, Cel Neprihanit." (1Ioan.2:1)
In viata mea am practicat ani de zile ayurveda, yoga, bioenergie; am citit Bhagavad Gita si gaseam placere in tot ce tinea de paranormal si new age. Dar spun cu bucurie acum, asemeni Ap.Pavel, ca pe toate le socotesc ca un gunoi pe langa pretul nespus de mare al cunoasterii lui Hristos Iisus, Domnul meu.