![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Aceeași întrebare sinceră a pus-o și temnicerul din Filipi: " Domnilor, ce trebuie să fac ca să mă mântuiesc?" (Fapte 16,30 - versiunea ortodoxă) iar sfântul apostol Pavel i-a dat un răspuns pe cât de scurt, pe atât de cuprinzător și suficient: "Crede în Domnul Iisus și te vei mântui tu și casa ta" (Fapte 16,31) Nouă nu ni se cere altceva decât acestui om. Desigur, această credință reală în Domnul Iisus va fi însoțită de fapte vrednice, așa cum a spus El Însuși cu o altă ocazie: 16. Și, iată, venind un tânăr la El, I-a zis: Bunule Învățător, ce bine să fac, ca să am viața veșnică? 17. Iar El a zis: De ce-Mi zici bun? Nimeni nu este bun decât numai Unul Dumnezeu. Iar de vrei să intri în viață, păzește poruncile. (Matei 19) Iată că ai deja două repere simple, autorizate de Cuvântul lui Dumnezeu, nu trebuie decât să le dai curs. Domnul să-ți ajute! Last edited by osutafaraunu; 21.03.2012 at 10:28:53. |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Cum sa ma mantuiesc? | Daniel777 | Biserica Ortodoxa Romana | 48 | 02.06.2010 13:46:38 |
Demonii cred Adevarul, ca Hristos este Fiul lui Dumnezeu.SI DEMONII SE MANTUIESC ? | gpalama | Secte si culte | 23 | 31.05.2010 22:07:54 |
Ce trebuie sa fac ca sa ma mantuiesc? | razvan_m | Despre Biserica Ortodoxa in general | 0 | 14.09.2008 19:52:42 |
|