Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Alte discutii > Homosexualitatea

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 03.05.2012, 15:54:53
ioan cezar
Guest

Implicit

DRagii mei, va multumesc pentru raspunsul vostru la postarea mea, incerc sa ma folosesc de el.
Doresc sa adaug doar ca, dupa mintea si inima mea, aici problema nu este ca se discuta despre sexualitate. Nu tema este nepotrivita ci modul , dupa opinia mea tipic pentru persoanele cu inclinatii homosexuale, de a discuta.
Jocul psihologic in care sunt invitati sa intre inocentii este sub moralitatea unui crestin si, in opinia mea, reprezinta atat modul de exprimare al unei patologii care necesita abordare terapeutica precum si un caz care intra sub incidenta penala.
Am avut, ca profesionist, numeroase ocazii sa discut si chiar sa convietuiesc o vreme cu oameni care au anumite dificultati in sfera relatiilor sexuale. Eu unul stiu bine, atat cat sa nu imi pierd vremea cu iluzii, de unde vine si unde se indreapta astfel de dezbateri.
Ar fi multe de spus. Ma limitez doar la a va ruga sa discutati pe privat iar nu in ochii lumii amanunte sufletesti care par doar la prima vedere interesante sau nevinovate.

Ca si in alte situatii cand am intervenit, rog si acum sa se ia aminte la mesajele implicite care se propaga in cursul acestor aparente dicutii nevinovate.

Catalin, am ales cu intreaga intentie, asa cum imi dicteaza constiinta, sa exagerez - pentru unii care, din punctul lor de vedere gasesc exagerat raspunsul meu.
O fac in deplina cunostinta de cauza.
Cineva trebuie sa exagereze uneori si cred ca e cazul, ca unul care detine o anumita experienta in domeniul legat de topicul de fata, sa spun raspicat punctul meu de vedere.

Nu doresc sa jignesc sau sa iau peste picior pe nimeni. Operez un simplu act de exprimare a dezacordului fata de modul cum decurg discutiile in zona unei intimitati care nu este curata, o spun cu mana pe inima.

Va cer iertare daca am facut un lucru nepotrivit pentru sanatatea sufleteasca sau duhovniceasca a cuiva de pe acest forum.
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Ce inseamna? VladCat Spiritualitatea ortodoxa 42 17.12.2011 00:11:19
Ce inseamna? florin.oltean75 Generalitati 8 24.07.2011 10:59:13
Ce inseamna.... Noesisaa Generalitati 6 31.03.2011 13:10:17
Stiinta nu inseamna tehnologie asa cum religia nu inseamna credinta I.Calin Generalitati 2 17.01.2011 20:21:42