Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Slujbele Bisericii Ortodoxe > Slujba inmormantarii

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 13.05.2012, 19:03:06
nutucutu nutucutu is offline
Senior Member

Data înregistrării: 07.08.2010
Religia: Catolic
Implicit

Citat:
În prealabil postat de osutafaraunu Vezi mesajul
Grasu deja v-a atras atenția că folosiți minciuna, e rândul meu să constat că ați postat 4 "monstre" de minciuni fluturate de alții și înflorite de dvs. Nu vreau să dăm o turnură greșită acestui topic, dacă chiar sunteți interesată de subiect vă pot arăta (în altă parte, nu aici) punct cu punct unde e minciuna. De contribuția dvs. la îngroșarea minciunii sper că sunteți conștientă. Domnul să vă ierte!
Domnule, daca dusmanii bisericii mele ma fac pe mine mincinoasa nu pot decit sa ma bucur; stiam deja ca in discutiile cu dumneavoastra vine un moment in care incepeti sa jigniti. A sosit din nou acest moment (cit de previzibil sinteti!). Daca v-as spune ca vreau explicatii detaliate cu privire la concluziile mele (concluzii avute pe baza postarilor dumneavoastra), ar urma zeci si zeci de pagini de explicatii alambicate, in stilul adventist. Nu ma intereseaza. M-am lamurit destul cu privire la adventisti. Multumesc tuturor userilor care s-au aventurat in discutii cu dumneavoastra si care mi-au deschis si mie mintea.

PS1. Dupa multele ironii batjocoritoare din postarile dumneavoastra ( nu numai la adresa mea, la adresa tuturor partenerilor dumneavoastra de discutie), "Domnul sa va ierte" din gura dumneavoastra suna cam fals. Oricum,multumesc.
PS2. Nu stiu ce ati vrut sa spuneti cu "monstra". Eu am scris "mostra" si asa e si corect. Intimplator am verificat asta cu multa vreme in urma, pentru ca meseria mea e sa fac mostre.
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Sufletele dupa moarte silverstar Generalitati 112 24.03.2012 09:47:27
Sufletul dupa moarte ...? Templier Knight Generalitati 3 30.11.2010 00:58:26
Moarte dupa 2 saptamani ? Robertworld Generalitati 6 03.08.2010 13:26:33
Ce se intampla cu sufletul dupa moarte heorhe Generalitati 85 02.08.2010 16:09:02