![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
Nu vorbim despre filmuletele de pe you tube, caci acelea prezinta intr-adevar posedari demonice si e foarte posibil ca acei oameni sa nu se poata stapani. Noi vorbim de darul adevarat al lui Dumnezeu prezent in Biblie. Cel putin pe acolo eram ultima data inainte de a sari iarasi la presupuneri despre penticostali. Ce ar fi sa va opriti din a pretinde ca stiti tot si sa incercati o analiza sincera si onesta, cautand adevarul si nu duelurile verbale? Si ar trebui sa o luati de la 0 cu studiul, deoarece ziditi pe o temelie gresita, caci cam tot ce stiti despre vorbirea in limbi e gresit. Daca sunteti sincer, prima intrebare pe care ar trebui sa v-o puneti este : Este vorbirea in limbi un dar al lui Dumnezeu? Daca da, este un dar bun sau rau? Astept raspuns. Insa daca vreti doar sa va certati cautand nod in papura, va spun de pe acum ca eu imi rezerv dreptul de a nu participa la certuri sterile. Am insa speranta ca nu este cazul la dvs.
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Miscarea Legionara | anonim97 | Generalitati | 366 | 26.08.2013 13:58:23 |
Miscarea Sfantului Graal | alexandra28again | Generalitati | 4 | 16.07.2008 19:40:13 |
|