![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
In adunare te bucuri de predica, de cantare dar si de partasie vie. Este viata in biserica noastra. Nevoia fratelui meu este si nevoia mea. Nu este asa si la voi? Pentru ce nu intelegeti cand va spun ca in adunare se manifesta dragostea fratilor? Citat:
Inaintea Celui ce te-a zidit esti ca o carte deschisa. Pocainta adevarata se face inaintea Celui ce stie totul, inaintea Celui ce te cunoaste pe deplin. Constiinta este luminata de Duhul Sfant. Cine poate fi mai obiectiv decat El? Citat:
La tribunal se jura pe Biblie. Pe mine Hristos m-a invatat sa nu jur pe nimic ci "Da" al meu sa fie "Da", "Nu" al meu sa fie "Nu". Iata, eu zic: Da, am relatie cu Iisus Hristos in rugaciune; desi cad adesea, gresesc de multe ori, El ma avertizeaza, daca nu iau seama ma mustra, daca nu ma indrept ma pedepseste si toate acestea pentru ca ma iubeste si pentru ca ma vrea o vesnicie alaturi de El. Nebanuite sunt Caile Domnului. Glorie Lui in veci. Last edited by ucenic; 30.05.2012 at 16:35:36. |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Celor din alte secte si culte - De ce v-ati [re]botezat? | lareine | Secte si culte | 812 | 25.03.2014 17:26:18 |
Atitudinea fata de atei | anisoara | Generalitati | 7 | 07.11.2013 10:17:23 |
Atitudinea fata de homosexuali | coralina | Generalitati | 218 | 14.08.2011 21:05:09 |
Despre atitudinea oamenilor fata de crestinism | Mihai. | Generalitati | 15 | 09.03.2007 19:37:18 |
|