Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica Ortodoxa si alte religii > Biserici Protestante

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 06.07.2012, 17:26:36
osutafaraunu osutafaraunu is offline
Banned

Data înregistrării: 13.07.2011
Religia: Alta confesiune
Implicit

Citat:
În prealabil postat de nutucutu Vezi mesajul
Nu inteleg expresia; daca ati vrut sa spuneti ca am capul mic si creierul joaca in el sa stiti ca nu ma supar. Chiar de loc. Putin mi s-a dat, putin mi se va cere.
Nu e cazul să vă subestimați, nu asta am vrut să spun. E doar o expresie întoarsă ca la Ploiești.

Citat:
Era vorba pur si simplu ca intotdeauna comentati si judecati paiul din ochiul aproapelui fara sa va vedeti birna proprie.Judecati mereu ce se intimpla in ograda altuia, iar cind intram mai in amanunt constatam ca ceea ce criticati creste frumos si viguros in ograda dumneavoastra.
Am pus Punct pe acest subiect.

Citat:
Si daca vorbim de modelul primilor crestini, dumneavoastra aveti doar o amintire a lui Hristos in timpul serviciului divin. Biserica Catolica (si cred ca si cea Ortodoxa) Il are prezent pe Insusi Domnul nostru Isus Hristos in timpul Sfintei Liturghii.
Oriunde se adună doi sau trei în Numele Lui, El este prezent în mijlocul adunării. Mat.18,20.

Citat:
Exact ca in versetul din Matei pe care ni l-ati indicat, Hristos este prezent cu noi, se jertfeste din nou pentru noi, iar noi asistam la patima si moartea Lui si asteptam revenirea Lui in slava. Asa ca, si la acest capitol, sinteti departe de modelul crestinilor din Matei
Noi înțelegem din Scriptură (chiar din cea catolică) că Hristos S-a jertfit o dată pentru totdeauna:

"Când a murit, El a murit pentru păcat o dată pentru totdeauna, dar acum este viu; El trăiește pentru Dumnezeu." (Rom.6,10 - Biblia Catolică)

Înțelegem de asemenea că doar cei căzuți de la credință Îl răstignesc din nou pe Hristos ("în ei înșiși"- cum paradoxal spune versiunea catolică) Evrei 6,6.

Citat:
Mi se pare destul de arogant din partea dumneavoastra sa spuneti ca sinteti asemenea apostolilor
De ce-mi răstălmăciți vorbele? Știindu-vă aplecarea spre dezinformare, special am pus în paranteză:

Citat:
În prealabil postat de osutafaraunu Vezi mesajul
(fiți liniștită, eu nu sunt unul dintre ei)
Citat:
nici unul dintre dumneavoastra nu si-a lasat familia, casa, averea pentru Hristos.
Fiți rezonabilă! Încă n-ați avut ocazia să-i recenzați pe toți cei 18.000.000 de adventiști...

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Hristos S-a nascut pentru toti oamenii! laurastifter Alte Religii 24 05.04.2013 14:10:48
De ce romanii nu mai fac filme istorice. Theodor_de_Mopsuestia Generalitati 22 27.03.2012 17:53:00
Bisericile din Apocalipsa joseph_ben_iacob Secte si culte 36 01.01.2011 14:38:29
Ingerul pazitor,pentru toti oamenii sau numai pentru crestini? mihailt Generalitati 45 12.11.2010 18:46:27
Cine cunoaste adaposturi pentru oamenii fara casa ? irina1f Umanitare 3 24.12.2008 08:47:09