Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica Ortodoxa si alte religii > Secte si culte

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 01.08.2012, 18:45:57
bluester's Avatar
bluester bluester is offline
Senior Member

Data înregistrării: 04.01.2012
Locație: Constanta
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de osutafaraunu Vezi mesajul
Nu domnule, nu e problema "mea", ci problema întregului popor (ortodocși, protestanți, ori atei) ai căror bani sunt folosiți pentru acest proiect faraonic. Chiar voci [botezat] ortodoxe s-au ridicat împotriva unei asemenea catedrale lipsite de gust (chiar din perspectiva ortodoxă a modestelor bisericuțe de lemn) numind-o Catedrala Mântuirii Neamului Prost.

Am inteles.... acesti 3% sau 2% sunt mult mai importanti decat 85%.: Ce aberatie !!

Acest proiect a existat inca de pe vremea primului razboi mondiale. Iar acele "voci" (gen remus cernea) prefer sa nu comentez...
Iar , cat timp dumneata esti un adventist (adica nu ai nici o legatura cu B.O) te rog sa nu te amesteci in problemele de arhitectura din cadrul Bisericilor Ortodoxe...
Iar eu zic , sa lasam balta pentru ca discutiile legate de Catedrala Mantuirii Neamului sunt inetrminabile ca si discutiile cu ceausescu.

Scopurile zidirii Catedralei se afla aici : http://www.basilica.ro/ro/catedrala-...eiab_9687.html , studiaza-le si mai gandeste inainte de a vorbi.
Iar toata "revolta" ta impotriva acestei Catedrale este inca o dovada ca ereziile adventiste fac propaganda ateismului. (ca sa nu mai spun de acelasi caracter antihristic pe care il impartasesc).
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Daca nu sintem ecumenisti ce rost are sa discutam cu sectantii? bmd Secte si culte 177 08.11.2010 21:20:53
Ignorati Sf.Asteapta Generalitati 5 03.05.2010 08:01:32