Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica Ortodoxa si alte religii > Secte si culte

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 01.08.2012, 18:07:52
osutafaraunu osutafaraunu is offline
Banned

Data înregistrării: 13.07.2011
Religia: Alta confesiune
Implicit

Citat:
În prealabil postat de bluester Vezi mesajul
Am inteles.... acesti 3% sau 2% sunt mult mai importanti decat 85%.: Ce aberatie !!
Nu e vorba de 2-3%, ci de 16%, fără a socoti (repet) ortodocșii ce nu sunt de acord cu acest proiect.

Citat:
Iar , cat timp dumneata esti un adventist (adica nu ai nici o legatura cu B.O) te rog sa nu te amesteci in problemele de arhitectura din cadrul Bisericilor Ortodoxe...
Nici nu m-am amestecat în aceste probleme arhitectonice, s-au amestecat suficient ortodocșii ce s-au exprimat clar împotriva acestei orori din punctul de vedere (repet pentru a 2-a oară!) al ortodoxiei, nu al meu. Eu le-am preluat doar ideile, din partea mea puteți s-o clădiți și din cristale Swarovski dacă vă dă mâna! Bineînțeles mâna voastră, nu a altora; ceea ce ar presupune o zecime (ori chiar două) plătită de poporul ortodox. Căci mă îndoiesc că Biserica va vinde ceva mii de hectare de pădure să facă rost de bani...

Citat:
Iar eu zic , sa lasam balta pentru ca discutiile legate de Catedrala Mantuirii Neamului sunt inetrminabile ca si discutiile cu ceausescu.
De acord.
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Daca nu sintem ecumenisti ce rost are sa discutam cu sectantii? bmd Secte si culte 177 08.11.2010 20:20:53
Ignorati Sf.Asteapta Generalitati 5 03.05.2010 07:01:32