Citat:
În prealabil postat de catalin2
Am inteles ce vrei sa spui, daca mi-a spus ca sunt prost e posibil sa si fiu. :) Nu neg asta, dar am inteles de prima data, nu trebuie sa-mi repete de zece ori acelasi lucru.
|
Poate că acum va înțelege și el că ești mai sensibil și pe viitor va fi mai atent.
Citat:
În prealabil postat de catalin2
In legatura cu ecumensimul, cam asta e problema. Din ce am discutat pe privat tu crezi ca sfintii catolici sunt si ei sfinti ca si cei ortodocsi si ai spus ca nu cunosti prea multe despre aceste lucruri.
|
Am precizat că nu vreau să intrăm în polemici. Vezi că faci confuzii legate de afirmațiile mele și deformezi adevărul legat ceea ce am afirmat. Despre sfinții catolici eu am spus că prefer să rămân rezervat... uite aici un copy/paste din mesajul meu privat:
"Despre sfintii catolici ma abtin sa comentez - nu cunosc, nu am studiat - decat sa vorbesc prostii mai bine ma abtin". Am vorbit de un anumit Sfânt nu de toți sfinții, iar când am vorbit de el am spus că "o fi sfânt", deci cu o oarecare reținere. Sper că acum îți este destul de clar. Ceea ce ai discutat cu mine pe privat frumos era să le ții pe privat.