![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Puteai sa te scuzi ca nu ai cartile la indemana, n-ai notite si memoria nu te ajuta, nu era musai sa-ti arati frustrarile. Citat:
Last edited by AlinB; 04.09.2012 at 23:50:12. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
Greșeala a fost a mea, fiindcă am crezut că te interesează în mod real subiectul, dar tu ești prea ocupat pe forum cu defularea frustrărilor din viața reală ca să te intereseze ce vrea cu adevărat să spună interlocutorul. Citat:
|
|||
|
|||
![]()
"te exprimi ca si cand" - este o evaluare subiectiva care in mintea ta devine o certitudine cu consecinte teribile - se pare ca ai niste complexe serioase.
Nota Bene: am corectat mesajul original - chiar nu merita atata discutie, dar tu vad ca o tii in continuare in ciuda sfatului cu bataliile si se pare ca tii musai sa-ti sfidezi inclusiv propria semnatura (din moment ce te dai citit) eu oricum am incheiat aici. Last edited by AlinB; 04.09.2012 at 23:57:11. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Dar ce proprietăți cameleonice au mesajele tale!!! ![]() ![]() Citat:
Și nu "mă dau citit", "mă iau citit". Dacă vrei neapărat să mă faci cu ou și cu oțet, citează-mă măcar corect, asta de dragul creștinismului pe care-l abandonăm amândoi în astfel de "conversații".
Prostul este dușmanul a ceea ce nu cunoaște (Ibn Arabi) Last edited by Mihailc; 05.09.2012 at 00:22:17. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() Make peace, not war...please. Știu, nu e lozincă ortodoxă, dar parcă se potrivește. Zic și eu. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Dogmatica Patristica Ortodoxa | myself00 | Generalitati | 7 | 10.09.2012 19:23:37 |
Despre lectura, in general | Lilith23 | Generalitati | 26 | 15.06.2011 12:11:07 |
sentimentalism si un dumnezeu general | lareine | Generalitati | 0 | 31.12.2009 01:15:25 |
Sf. Andrei este sarbatoare cu rosu/mare in general? | sophia | Diverse Sarbatori | 3 | 13.11.2009 11:07:58 |
Scrisoarea unui general roman catre Nero,despre Hristos | ortodox4life | Generalitati | 18 | 14.10.2008 22:09:52 |
|