07.09.2012, 15:58:40
|
Banned
|
|
Data înregistrării: 19.07.2012
|
|
Citat:
În prealabil postat de ioan cezar
Draga mea, e greu sa iti raspund, intrucat pe mine m-a preocupat relatia mea cu Dumnezeu si Biserica de cand ma stiu ... Am cautat in felul meu copilaresc, mai bine de 30 de ani in mod sistematic sa ma lamuresc cum e cu Adevarul, cu Dragostea, cu Binele, cu Biserica. Nu pot rezuma aici cautarile mele. Spun doar ca intr-o zi, prin Mare Mila Lui, Domnul m-a trecut de toate framantarile acelea si mi-a dat altele, cu totul minunate, numite POCAINTA. In care ma gasesc si acum, inaintind ca un melc, dind uneori inapoi...
Deci fii buna si prezinta-ti oferta, cum te-am rugat. Concret, pe criterii, pe ce vrei tu, cum iti bucura inima. Marturiseste asadar, onest, cum am facut si noi. Nu fi ingrijorata ca nu ne vei convinge... Deocamdata e vorba ca tu sa expui un continut al credintei si cultului tau, daca exista un astfel de continut si daca poate fi el aratat in cuvinte, in imagini, in muzica - asa cum se intampla in Biserica noastra. Ai ce arata? Te rog, eu sunt gata sa receptez mesajul tau. Apoi voi judeca, voi cantari. Vom vedea.
|
Draga Ioan,
Singura oferta este cea pe care o face Domnul, eu nu pot fi decat martor pentru altii ca asa este, cum a spus: a semanat graul in lume dupa care a venit si cel rau si a semanat neghina. Insa Stapanul terenului stie ce a semanat, ca atare daca grau a semanat, grau vrea sa adune, iar restul il arunca pe foc. Cum va recunoaste insa graul pentru a nu-l confunda cu neghina? Pai dupa caracteristicile bobului de grau: iubirea fata de semen pana la jertfa de sine, semenul fiind inclusiv dusmanul. Ca atare, recolta fiind coapta, ii trimite pe lucratorii sai sa o culeaga si sa o puna in hambarul sau, iar cine refuza, ramane afara, este neghina care va fi arsa. Hambarul este biserica iar graul este iubirea semanata de Domnul si care asteapta sa fie culeasa. De aceea culegatorii trebuie sa mearga in toata lumea cu culesul pentru ca graul nu trebuie aruncat in foc cu neghina din lipsa de culegatori pentru ca recolta este mare dar culegatorii putini dupa cum tot Domnul o spune.
|