![]() |
![]() |
|
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Exprimarea initiala era neclara. Cel putin eu am inteles ca abstinenta ortodoxa o intelegi doar prin relatii conjugale in zile fertile. Or asta e o anomalie. sustin abstinenta in familie pe perioade determinate, cat sa nu fie pagubiti nici unul dintre soti. Din discutiile purtate cu unii prieteni, am inteles ca o metoda eficienta e de a dormi separat. Apoi alimentatia. O alta metoda care ajuta sunt metaniile atunci cand trupul isi cere drepturile. Si un alt lucru pe care l-am observat este munca. Dupa o zi istovitoare de munca, singurul lucru care il doresti la sfarsitul zilei e un pat confortabil si un somn tihnit. Dar repet, solutia functioneaza pe termen scurt(o luna, doua , trei). E posibil sa functioneze si pe un termen mai lung, dar eu inca nu am cunostinta practica de asta. In definitiv, ce vorbesc eu...Sunt deja la a patra nastere in termen de 6 ani...
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Poate deveni abstinenta o problema? | teodoraianys | Generalitati | 110 | 21.09.2013 21:09:21 |
| Cine da lui isi da, cine face lui isi face | spre_rasarit | Generalitati | 0 | 11.10.2011 14:18:21 |
| Cine poate face o religie unica pe tot pamintul?? | Mihai36 | Generalitati | 14 | 28.07.2011 20:42:24 |
| Educație sexuală în școli iar | Iustin32 | Generalitati | 21 | 28.09.2009 22:30:02 |
|
|