Citat:
În prealabil postat de ioan cezar
In concluzie, oamenii de stiinta sunt cu totul onesti si destupati la minte si foarte iubitori de Dumnezeu
|
Se spune că toți oamenii de știință atei, adunați într-o conferință, au hotărât să trimită un reprezentant la Dumnezeu, pentru a-L anunța că omenirea nu mai are nevoie de El. Astfel, reprezentantul oamenilor de știință atei, ajungând în fața Domnului, a spus plin de orgoliu: "Doamne, să știi că omenirea nu mai are nevoie de Tine. Tot ceea ce ai făcut Tu putem face și noi acum. Tu ai creat viața? O putem crea și noi! Tu ești Acela, Care dăruiește sănătate oamenilor? Medicina a progresat atât de mult, încât poate ajunge la același rezultat. Ceea ce este cel mai important, putem crea chiar oameni fără ajutorul Tău, în laborator." Atunci, Dumnezeu, după ce a ascultat cu răbdare discursul ateului, i-a răspuns: "Dacă vrei să-Mi demonstrezi că nu mai aveți nevoie de Mine, crează-mi un om chiar acum, în clipa aceasta". Fără a-și pierde curajul, omul de știință a vrut să aplice imediat metoda științifică, pe care o cunoștea, dar Dumnezeu i-a spus: "Nu așa, ci îți poruncesc să creezi un om prin metoda originară, așa cum l-am creat Eu pe Adam, mai exact din pământ". Ateul, dezorientat, gândindu-se cum ar putea crea un om din pământ, s-a aplecat, a luat în mâini țărână și a rămas pe gânduri. Atunci, Dumnezeu, privindu-l cu dragoste, i-a spus: "Nu așa, fiule, ci Eu ți-am poruncit să faci un om din materia creeată de tine".
Doamne-ajută!