Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica Ortodoxa si alte religii > Secte si culte

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 17.10.2012, 21:43:00
moromete moromete is offline
Banned

Data înregistrării: 10.10.2012
Implicit

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul

Putem discuta si motivele pentru care a parasit secta adventista.
Se pare ca a divortat si nu a primit aprobare pentru re-casatorie?

Este adevarat ca la adventistii de ziua a saptea exista o politie a divortului si mai si decat la catolici?

Se fac excluderi in baza faptului ca cineva se recasatoreste fara aprobare din partea gruparii?

Se fac excluderi in baza faptului ca cineva se recasatoreste, incalcand porunca Domnului Iisus Hristos (adica, se recasatoreste fara aprobarea lui Dumnezeu - sfindandu-L).
"Eu însă vă spun că oricine îsi lasă nevasta, afară de pricină de curvie, si ia pe alta de nevastă, preacurveste; si cine ia de nevastă pe cea lăsată de bărbat, preacurveste."(Matei 19:9)

"Iar celor ce sunt căsătoriti, le poruncesc, nu eu, ci Domnul: Femeia să nu se despartă de bărbat! Iar dacă s-a despărțit, să rămână nemăritată, sau să se împace cu bărbatul său; tot asa bărbatul să nu-si lase femeia."( 1 Corinteni 7:10).

Nu cred ca este corect sa-i acuzati pe adventisti pentru faptul ca la ei nu se oficiaza curvia, cum se face in alte biserici (unde se oficiaza casatorii pentru persoane care si-au parasit sotul/sotia din alt motiv decat cel al curviei).
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Daca nu sintem ecumenisti ce rost are sa discutam cu sectantii? bmd Secte si culte 177 08.11.2010 20:20:53
Ignorati Sf.Asteapta Generalitati 5 03.05.2010 07:01:32