![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]()
Scurtă viață (forumească, desigur) a avut cumătrul...
|
|||
|
|||
![]() "Vă vor scoate pe voi din sinagogi; dar vine ceasul când tot cel ce vă va ucide să creadă că aduce închinare lui Dumnezeu." (Ioan 16,2 - versiunea ortodoxă)
|
|
|||
|
|||
![]()
Induiosator... Ar fi frumos daca L-ati predica pe Domnul nostru acolo unde nimeni nu a auzit de El. Asa nu provocati decat o furtuna intr-un pahar cu apa si va mai si impaunati ca sunteti mari propovaduitori... Aici este vorba despre ceea ce a constat userul care a trecut prin biserica adventista si a pasrasit-o: simpla vanitate.
Last edited by nutucutu; 20.10.2012 at 12:15:42. |
|
|||
|
|||
![]()
Eu nu mai imi bat capul cu ostafaraunu dar tin sa precizez. Biserica este stalp si temelie al adevarului. Asta scrie in biblie! Deoarece ea este cheia Cuvantului lui Dumnezeu ea a alcatuit Nt nu biserica adventa. Si aceasta biserica este continuua (Voi sunteti sarea pamantului. Dar daca sarea isi pierde gustul, prin ce isi va capata iarasi puterea de a sara?/precum si alte n versete)/ Aceasta biserica mai are si conducere transmisa prin hirotonie dar asta e alta poveste. Si sunt doar doua astfel de biserici (daca ar fi fost de/ai nostri ar fi ramas in noi. A se observa ca adventii nu mai sunt de/ai nostri deoarece ei au aparut in 1844 dupa cate stiu eu). Cea ortodoxa si catolica/
Sarea crestinilor a fost mereu ca mancarurile nu mai sunt spurcate ca Maria nu a mai avut copiii etc etc. Iisus se intreaba daca mai gaseste credinta. Dar nu asta am vrut sa zic. Vreau sa zic ca evreii au respectat dupa ideea adventistilor decalogul mai bine decat crestinii. Asta da poanta de inghiti pentru fraieri... |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Decat o propovaduire de tip sectar mai bine de salbaticii aceia sa fie lasati in legea lor. Decat o credinta frustranta si fatarnica, mai buna este o viata traita dupa valorile propriei constiinte: e mai aproape de Dumnezeu. Parerea mea.
"Pentru că mulți amăgitori au ieșit în lume, care nu mărturisesc că Iisus Hristos a venit în trup; unul ca acesta e amăgitorul și antihristul." 2 Ioan 1,7. "Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru, ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai marita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu Cuvantul L-ai nascut, pe tine cea intru adevar Nascatoare de Dumnezeu te marim!" |
|
|||
|
|||
![]()
Omule (Iluminatu)esti tare. Pe aceasi idee am mers si eu fara sa vreau. Parodie >Evreii(desigur evreii nu au facut acest lucru deoarece nici macar nu au avut o astfel de sarcina) care au raspandit lumina in toata lumea (Voi sunteti lumina lumii Mat.5:14),au respectat mai bine legea (Decalogul, chiar daca si ei participau la razboaie si ucideau)decat crestinii . Sarea pamantului se pierde dar noroc cu White, Doamne Dumnezeule ca si-a reluat puterea de a sara din nou prin adventii proveniti dintr-o amageala. Iisus va fi cu noi in toate zilele dar nu si noi cu El deoarece vreo 1500 de ani vom dispare de pe fata pamantului. Iar Doamne Tu vei mai gasi credinta la venirea ta dar nu si dupa inaltare. Biserica nu va fi biruita ci doar va disparea din cand in cand .
Last edited by Neaguu; 22.10.2012 at 18:54:46. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
"Pentru că mulți amăgitori au ieșit în lume, care nu mărturisesc că Iisus Hristos a venit în trup; unul ca acesta e amăgitorul și antihristul." 2 Ioan 1,7. "Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru, ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai marita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu Cuvantul L-ai nascut, pe tine cea intru adevar Nascatoare de Dumnezeu te marim!" |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Adventiștii cred într-un Hristos mort [pe cruce pentru păcatele noastre] și înviat "a treia zi după Scripturi": "și cel viu. Am fost mort și iată că sunt viu în vecii vecilor. Eu am cheile morții și ale locuinței morților."(Apoc.1,18- versiunea catolică) "Și Cel ce sunt viu. Am fost mort, și, iată, sunt viu, în vecii vecilor, și am cheile morții și ale iadului."(Apoc.1,18- versiunea ortodoxă) |
|
|||
|
|||
![]()
1 biblia nu este Cuvantul Lui Dumnezeu. Ea contine insa si Cuvantul lui Dumnezeu. 2 Nt in forma actuala a fost facut deabia prin secolul 4 si asta prin biserica.Apoi scriptura spune>fie prin viu grai. 3 Sarea sa pierdut deoarece nu mai exista biserica de tip advent si oameni ca sa o predice.O arata istoria 4 Evreii cercetau daca cea ce se scria despre Iisus in Vt era adevarat! 5 Faci pe smecherul dar nu tine. Pavel facea parte din tagma apostolilor si deci din biserica. El era om al bisericii si asculta de biserica.6 si 7 Eu am incredere in scriptura dar nu aduce nici un folos aceea relatare din punct de vedere adventist ci mai degraba aduce nedumerire confuzie.Daca osemintele acestuia au inviat un mort cele din zilele noastre de ce nu ar avea astfel de propietati? Iar o sucesti deoarece nu ai ce sa raspunzi. Ce folos aduce bisericii advente ca osemintele lui Elisei au avut astfel de propietati? Noi ortodocsii stim prin asta ca osemintele celor sfinti au puteri divine in ele.8 Abureala de tip sectar. Nu am intalnit adventist sa nu fie cu doua fete si sa nu fie increzut. Nici iehovist care sa nu se supere cand ii arati ca nu are dreptate.8 evreii aveau trebuinta in primul rand ca sa afle daca Iisus era Mesia. Apostolii predicau Cuvantul lui Dumnezeu si nu Nt iar in acel caz predicau ca Iisus este Mesia!
Daca Nt poate fi interpretat de cei nestiutori si poate fi intepretat gresit atunci trebuie si un talmaci. SI acesta e biserica care este stalp si temelie al adevarului. Biserica nu inseamna neaparat cladire ci inseamna si acea comunitate de oameni care transmit Cuvantul lui Dumnezeu adica lumina sau sarea pamantului. Ea, aceasta comunitate are conducere continuitate si este indrumata de Dumnezeu. Last edited by Neaguu; 23.10.2012 at 20:15:59. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Daca nu sintem ecumenisti ce rost are sa discutam cu sectantii? | bmd | Secte si culte | 177 | 08.11.2010 20:20:53 |
Ignorati | Sf.Asteapta | Generalitati | 5 | 03.05.2010 07:01:32 |
|