![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nu a fost adventist sau nu e cu adevarat ateu? Ca in ceea ce priveste motivele pentru care din adventist a devenit ateu, e prea putin relevant, ceea ce a scris referitor la "Sola Scriptura" este perfect adevarat. Concentrati-va atentia asupra acestor aspecte si incercati sa dati un raspuns competent. Daca aveti. P.S. Putem discuta si motivele pentru care a parasit secta adventista. Se pare ca a divortat si nu a primit aprobare pentru re-casatorie? Este adevarat ca la adventistii de ziua a saptea exista o politie a divortului si mai si decat la catolici? Se fac excluderi in baza faptului ca cineva se recasatoreste fara aprobare din partea gruparii? Last edited by AlinB; 16.10.2012 at 18:41:37. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Se fac excluderi in baza faptului ca cineva se recasatoreste, incalcand porunca Domnului Iisus Hristos (adica, se recasatoreste fara aprobarea lui Dumnezeu - sfindandu-L). "Eu însă vă spun că oricine îsi lasă nevasta, afară de pricină de curvie, si ia pe alta de nevastă, preacurveste; si cine ia de nevastă pe cea lăsată de bărbat, preacurveste."(Matei 19:9) "Iar celor ce sunt căsătoriti, le poruncesc, nu eu, ci Domnul: Femeia să nu se despartă de bărbat! Iar dacă s-a despărțit, să rămână nemăritată, sau să se împace cu bărbatul său; tot asa bărbatul să nu-si lase femeia."( 1 Corinteni 7:10). Nu cred ca este corect sa-i acuzati pe adventisti pentru faptul ca la ei nu se oficiaza curvia, cum se face in alte biserici (unde se oficiaza casatorii pentru persoane care si-au parasit sotul/sotia din alt motiv decat cel al curviei). |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
In Biserica Adventista de Ziua a Saptea nu se ingaduie si nu se oficiaza curvia (asa cum se face in alte biserici). "Eu însă vă spun că oricine îsi lasă nevasta, afară de pricină de curvie, si ia pe alta de nevastă, preacurveste; si cine ia de nevastă pe cea lăsată de bărbat, preacurveste."(Matei 19:9 - cuvintele Mantuitorului) Poate ne spuneti dvs. cum se numeste oficierea de casatorii pentru persoanele care si-au parasit partenerii de viata (din alt motiv decat curvia)? Daca tinem cont de poruncile Mantuitorului, un astfel de eveniment se poate numi "oficiere de curvie". Daca gresesc, va rog sa ma corectati. P.S. Si acest mesaj a mai fost postat, dar sters (iar userul banat). Daca adevarul supara, nu va razbunati pe cel ce il rosteste. Mai bine rezolvati problema. Last edited by cumatrul; 20.10.2012 at 07:17:09. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Deci, legendele dumneavoastra sunt doar legende si basme de adormit oameni nestiutori si ignoranti care va cad in plasa. |
|
||||
|
||||
![]()
Scurtă viață (forumească, desigur) a avut cumătrul...
|
|||
|
|||
![]() "Vă vor scoate pe voi din sinagogi; dar vine ceasul când tot cel ce vă va ucide să creadă că aduce închinare lui Dumnezeu." (Ioan 16,2 - versiunea ortodoxă)
|
|
|||
|
|||
![]()
Induiosator... Ar fi frumos daca L-ati predica pe Domnul nostru acolo unde nimeni nu a auzit de El. Asa nu provocati decat o furtuna intr-un pahar cu apa si va mai si impaunati ca sunteti mari propovaduitori... Aici este vorba despre ceea ce a constat userul care a trecut prin biserica adventista si a pasrasit-o: simpla vanitate.
Last edited by nutucutu; 20.10.2012 at 12:15:42. |
|
|||
|
|||
![]()
Eu nu mai imi bat capul cu ostafaraunu dar tin sa precizez. Biserica este stalp si temelie al adevarului. Asta scrie in biblie! Deoarece ea este cheia Cuvantului lui Dumnezeu ea a alcatuit Nt nu biserica adventa. Si aceasta biserica este continuua (Voi sunteti sarea pamantului. Dar daca sarea isi pierde gustul, prin ce isi va capata iarasi puterea de a sara?/precum si alte n versete)/ Aceasta biserica mai are si conducere transmisa prin hirotonie dar asta e alta poveste. Si sunt doar doua astfel de biserici (daca ar fi fost de/ai nostri ar fi ramas in noi. A se observa ca adventii nu mai sunt de/ai nostri deoarece ei au aparut in 1844 dupa cate stiu eu). Cea ortodoxa si catolica/
Sarea crestinilor a fost mereu ca mancarurile nu mai sunt spurcate ca Maria nu a mai avut copiii etc etc. Iisus se intreaba daca mai gaseste credinta. Dar nu asta am vrut sa zic. Vreau sa zic ca evreii au respectat dupa ideea adventistilor decalogul mai bine decat crestinii. Asta da poanta de inghiti pentru fraieri... |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Decat o propovaduire de tip sectar mai bine de salbaticii aceia sa fie lasati in legea lor. Decat o credinta frustranta si fatarnica, mai buna este o viata traita dupa valorile propriei constiinte: e mai aproape de Dumnezeu. Parerea mea.
"Pentru că mulți amăgitori au ieșit în lume, care nu mărturisesc că Iisus Hristos a venit în trup; unul ca acesta e amăgitorul și antihristul." 2 Ioan 1,7. "Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru, ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai marita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu Cuvantul L-ai nascut, pe tine cea intru adevar Nascatoare de Dumnezeu te marim!" |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
Probabil si Joseph Smith, Jr, o fi zis acelasi lucru cand si-o gasit sfarsitul, dar nu inseamna ca afost martir crestin. Asta este din pacate un defect al Bibliei, orice zapauc se poate folosi de ea pentru a-si justifica actiunile, oricat de mizerabile ar fi. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Daca nu sintem ecumenisti ce rost are sa discutam cu sectantii? | bmd | Secte si culte | 177 | 08.11.2010 20:20:53 |
Ignorati | Sf.Asteapta | Generalitati | 5 | 03.05.2010 07:01:32 |
|