Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 13.12.2012, 14:10:10
Miha-anca
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de TunsDiana Vezi mesajul
Pai daca am facut atac la persoana, atunci sa ma baneze, ca oricum mai bine mi-ar fi decat sa stau sa ma inflamez degeaba pe aici.

Ma scoate din sarite iubirea unora pentru Basescu si pedelisti, dupa cat rau au facut. Daca as iesi de pe forum mi-ar parea rau doar pentru ca n-as mai fi pe grupul de rugaciune si nu as mai avea acces la lista cu oameni cu probleme.

In orice caz vad ca pe mine ma observati ca fac atac la persoana, dar observatia d-voastra este unilaterala in sensul ca pe ceilalti nu ii observati cum fac atacuri la persoana, normal pentru ca va impartasesc optiunile politice.

Eu mi-am anulat votul consider ca nici unul nu e demn de votul meu, toti sunt o apa si un pamant.
Nu ma intereseaza masinatiunile politice, e o pierdere de timp sa le urmaresc, de asta nu inteleg cum puteti sa postati pe threadurile politice ce au facut unii si altii, sa ii analizati, cand asta este un timp de post si noi nu ar trebui sa ne pierdem timpul cu aceste lucruri care nu zidesc in orice caz.

Am intrat doar pentru ca ma enerveaza cei care fac propaganda partidelor aici pe forum, in special Basescu si PDL pe care nu ii suport, de ce nu va faceti partid sau de ce nu intrati in anumite partide daca va preocupa asa de mult politica, daca si aici am ajuns sa facem propaganda....
In democratie e permisa diferenta de opinie.
Mie nu-mi place de Basescu, dar nu pot sa nu apreciez calitatile pe care le are, incontestabil, ca om politic. Incearca sa urmaresti si alceva decat Antena 3 si vei vedea ca ceea ce doreste, este respectarea Constitutiei.

Griji pentru tara sa ne facem si in Post, Diana.
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Dilema luciamanta Pocainta 7 09.04.2012 20:57:46
Dilema Azzuurra Generalitati 32 06.10.2011 14:10:28
dilema Mirela0110 Generalitati 26 07.06.2011 14:42:08
Dilema Adriana-Simona Biserica Romano-Catolica 11 24.01.2011 15:01:19
Rezultatele alegerilor din Republica Moldova mihailt Generalitati 2 29.11.2010 17:44:29