![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Mie nu-mi place de Basescu, dar nu pot sa nu apreciez calitatile pe care le are, incontestabil, ca om politic. Incearca sa urmaresti si alceva decat Antena 3 si vei vedea ca ceea ce doreste, este respectarea Constitutiei. Griji pentru tara sa ne facem si in Post, Diana. |
|
||||
|
||||
![]()
Crezi sincer ca Basescu e interesat de respectarea Constitutiei in general sau e doar orgoliu personal? ( cand se pune in discutie scaunul sau, atunci rapid joaca cartea constitutiei, pentru ca nu suporta gandul de a fi "invins").
Last edited by ioanna; 13.12.2012 at 14:20:01. |
|
||||
|
||||
![]()
Personal nu cred in corectitudinea sa, atata timp cat fiica (si altii) fac ilegalitati sub obladuirea sa, cred ca e vorba strict de orgoliul sau, de aceea a jucat tare pe cartea constitutiei, pentru a se apara si a nu fi destituit, nu pentru ca e el un om super corect si ca-l doare nerespectarea legilor.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Poate ne dai exemple de ilegalitati. Dar sa nu uitam ca daca Justitia isi face datoria, toate ilegalitatile isi vor afla o pedeapsa, indiferent cine e . Ori daca Justitia e supusa altei Puteri din Stat, respectiv Parlamentului, atunci nu ne mai asteptam la dreptate, ci la vointa muschilor cuiva. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Ai cumva vreo explicație la modul cum de-a ajuns "notărița lu' tata" milionară, practicând într-un cătun uitat de lume? Ai cumva vreo explicație pentru casa din Mihăileanu pe care primarul Băsescu a dat-o cetățeanului Băsescu? Ai cumva vreo explicație pentru afacerile lui cu terenuri cu Cășuneanu? Nu cred. Din Suedia nu se vede prea bine. Din păcate.
Îmi cer scuze celor pe care i-am supărat! "Trebuie sa mori înainte de a muri Pentru a nu muri atunci când mori" Last edited by DragosP; 13.12.2012 at 14:46:51. |
|
||||
|
||||
![]()
E mai interesant cazul celeilalte fete, doamna notar, milionar in euro. Sa vezi acolo "invarteli" :)
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]()
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Repet: aceste lucruri nu ne-au pus intr-o situatie proasta in cadrul UE. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nu cred ca numirea Elenei Basescu ca europarlamentar a pus in pericol Romania in fata Europei. Dar lovitura de stat, indiferent ca acceptati sau nu acest lucru, a pus Romania intr-o situatie dificila in cadrul UE, al carei membru suntem, fapt care ne obliga la o anumita corectitudine. |
|
||||
|
||||
![]()
Miha-anca, Basescu a reusit sa jigneasca in cel mai urat mod toate categoriile profesionale din tara. Nu are rost sa enumar, incepand de la medici, profesori pana la omul simplu. Se vede ca a mintit si minte in faptul ca nu a facut nimic pentru tara, pentru oameni. Daca ne uitam la promisiuni, toate au ramas undeva in trecut, intr-o campanie pentru oamenii naivi. Nu spun ca cei care vor veni sunt mai buni, sunt doar mai diplomati, sunt convinsa ca o vom duce mult mai greu. In tara asta politicienilor nu le mai pasa de oameni, de tara, nu mai sunt interesati sa faca ceva. Am ajuns sa-l consideram pe Ceausescu un mare om de stat pentru cate a facut. Vai de noi, fiecare se gandeste cum sa plece din tara. Am ajuns de plans. Tara bogat si frumoasa, pacat de ea.
Last edited by Ekaterina; 13.12.2012 at 15:17:29. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Dilema | luciamanta | Pocainta | 7 | 09.04.2012 20:57:46 |
Dilema | Azzuurra | Generalitati | 32 | 06.10.2011 14:10:28 |
dilema | Mirela0110 | Generalitati | 26 | 07.06.2011 14:42:08 |
Dilema | Adriana-Simona | Biserica Romano-Catolica | 11 | 24.01.2011 15:01:19 |
Rezultatele alegerilor din Republica Moldova | mihailt | Generalitati | 2 | 29.11.2010 17:44:29 |
|