Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 13.12.2012, 14:10:10
Miha-anca
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de TunsDiana Vezi mesajul
Pai daca am facut atac la persoana, atunci sa ma baneze, ca oricum mai bine mi-ar fi decat sa stau sa ma inflamez degeaba pe aici.

Ma scoate din sarite iubirea unora pentru Basescu si pedelisti, dupa cat rau au facut. Daca as iesi de pe forum mi-ar parea rau doar pentru ca n-as mai fi pe grupul de rugaciune si nu as mai avea acces la lista cu oameni cu probleme.

In orice caz vad ca pe mine ma observati ca fac atac la persoana, dar observatia d-voastra este unilaterala in sensul ca pe ceilalti nu ii observati cum fac atacuri la persoana, normal pentru ca va impartasesc optiunile politice.

Eu mi-am anulat votul consider ca nici unul nu e demn de votul meu, toti sunt o apa si un pamant.
Nu ma intereseaza masinatiunile politice, e o pierdere de timp sa le urmaresc, de asta nu inteleg cum puteti sa postati pe threadurile politice ce au facut unii si altii, sa ii analizati, cand asta este un timp de post si noi nu ar trebui sa ne pierdem timpul cu aceste lucruri care nu zidesc in orice caz.

Am intrat doar pentru ca ma enerveaza cei care fac propaganda partidelor aici pe forum, in special Basescu si PDL pe care nu ii suport, de ce nu va faceti partid sau de ce nu intrati in anumite partide daca va preocupa asa de mult politica, daca si aici am ajuns sa facem propaganda....
In democratie e permisa diferenta de opinie.
Mie nu-mi place de Basescu, dar nu pot sa nu apreciez calitatile pe care le are, incontestabil, ca om politic. Incearca sa urmaresti si alceva decat Antena 3 si vei vedea ca ceea ce doreste, este respectarea Constitutiei.

Griji pentru tara sa ne facem si in Post, Diana.
Reply With Quote
Vechi 13.12.2012, 14:17:49
ioanna's Avatar
ioanna ioanna is offline
Senior Member

Data înregistrării: 20.07.2011
Locație: Cluj-Napoca
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Miha-anca Vezi mesajul
Incearca sa urmaresti si alceva decat Antena 3 si vei vedea ca ceea ce doreste, este respectarea Constitutiei.
Crezi sincer ca Basescu e interesat de respectarea Constitutiei in general sau e doar orgoliu personal? ( cand se pune in discutie scaunul sau, atunci rapid joaca cartea constitutiei, pentru ca nu suporta gandul de a fi "invins").

Last edited by ioanna; 13.12.2012 at 14:20:01.
Reply With Quote
Vechi 13.12.2012, 14:28:26
ioanna's Avatar
ioanna ioanna is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de ioanna Vezi mesajul
Crezi sincer ca Basescu e interesat de respectarea Constitutiei in general sau e doar orgoliu personal? ( cand se pune in discutie scaunul sau, atunci rapid joaca cartea constitutiei, pentru ca nu suporta gandul de a fi "invins").
Personal nu cred in corectitudinea sa, atata timp cat fiica (si altii) fac ilegalitati sub obladuirea sa, cred ca e vorba strict de orgoliul sau, de aceea a jucat tare pe cartea constitutiei, pentru a se apara si a nu fi destituit, nu pentru ca e el un om super corect si ca-l doare nerespectarea legilor.
Reply With Quote
Vechi 13.12.2012, 14:34:02
Miha-anca
Guest

Implicit

Citat:
Personal nu cred in corectitudinea sa, atata timp cat fiica (si altii) fac ilegalitati sub obladuirea sa, cred ca e vorba strict de orgoliul sau, de aceea a jucat tare pe cartea constitutiei, pentru a se apara si a nu fi destituit, nu pentru ca e el un om super corect si ca-l doare nerespectarea legilor.
Idei preconcepute! Fii mai atenta la ce spune.
Poate ne dai exemple de ilegalitati.
Dar sa nu uitam ca daca Justitia isi face datoria, toate ilegalitatile isi vor afla o pedeapsa, indiferent cine e . Ori daca Justitia e supusa altei Puteri din Stat, respectiv Parlamentului, atunci nu ne mai asteptam la dreptate, ci la vointa muschilor cuiva.
Reply With Quote
Vechi 13.12.2012, 14:44:17
DragosP's Avatar
DragosP DragosP is offline
Senior Member

Data înregistrării: 23.03.2011
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Miha-anca Vezi mesajul
Idei preconcepute! Fii mai atenta la ce spune.
Poate ne dai exemple de ilegalitati.
Ai cumva vreo explicație la modul cum de-a ajuns "fata lu' tata" europarlamentar?

Ai cumva vreo explicație la modul cum de-a ajuns "notărița lu' tata" milionară, practicând într-un cătun uitat de lume?
Ai cumva vreo explicație pentru casa din Mihăileanu pe care primarul Băsescu a dat-o cetățeanului Băsescu?
Ai cumva vreo explicație pentru afacerile lui cu terenuri cu Cășuneanu?

Nu cred. Din Suedia nu se vede prea bine. Din păcate.

Last edited by DragosP; 13.12.2012 at 14:46:51.
Reply With Quote
Vechi 13.12.2012, 14:45:09
ioanna's Avatar
ioanna ioanna is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de DragosP Vezi mesajul
Ai cumva vreo explicație la modul cum de-a ajuns "fata lu' tata" europarlamentar?
E mai interesant cazul celeilalte fete, doamna notar, milionar in euro. Sa vezi acolo "invarteli" :)
Reply With Quote
Vechi 13.12.2012, 14:48:11
DragosP's Avatar
DragosP DragosP is offline
Senior Member

Data înregistrării: 23.03.2011
Implicit

Citat:
E mai interesant cazul celeilalte fete, doamna notar, milionar in euro. Sa vezi acolo "invarteli" :)
Am editat între timp și-am scris.
Reply With Quote
Vechi 13.12.2012, 16:47:00
Miha-anca
Guest

Implicit

Citat:
Invidia e mare! Dar se stie ca fiecare profita cand are ocazia. Sau sunt exceptii pe aici?
Repet: aceste lucruri nu ne-au pus intr-o situatie proasta in cadrul UE.
Reply With Quote
Vechi 13.12.2012, 16:40:24
Miha-anca
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de DragosP Vezi mesajul

Ai cumva vreo explicație la modul cum de-a ajuns "notărița lu' tata" milionară, practicând într-un cătun uitat de lume?
Ai cumva vreo explicație pentru casa din Mihăileanu pe care primarul Băsescu a dat-o cetățeanului Băsescu?
Ai cumva vreo explicație pentru afacerile lui cu terenuri cu Cășuneanu?

Nu cred. Din Suedia nu se vede prea bine. Din păcate.
Dar se cunosc aceste lucruri si nu sunt de acord cu ele. Dar, daca punem aceste lucruri pe un talger si pe celalat nerespectarea Constitutiei, atunci vom intelege, ca acestea sunt mici si fara efecte grave, comparativ cu ce a facut USL, prin nerespectarea Cinstitutiei.
Nu cred ca numirea Elenei Basescu ca europarlamentar a pus in pericol Romania in fata Europei. Dar lovitura de stat, indiferent ca acceptati sau nu acest lucru, a pus Romania intr-o situatie dificila in cadrul UE, al carei membru suntem, fapt care ne obliga la o anumita corectitudine.
Reply With Quote
Vechi 13.12.2012, 14:46:46
Ekaterina's Avatar
Ekaterina Ekaterina is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.03.2012
Locație: Bucuresti
Implicit

Miha-anca, Basescu a reusit sa jigneasca in cel mai urat mod toate categoriile profesionale din tara. Nu are rost sa enumar, incepand de la medici, profesori pana la omul simplu. Se vede ca a mintit si minte in faptul ca nu a facut nimic pentru tara, pentru oameni. Daca ne uitam la promisiuni, toate au ramas undeva in trecut, intr-o campanie pentru oamenii naivi. Nu spun ca cei care vor veni sunt mai buni, sunt doar mai diplomati, sunt convinsa ca o vom duce mult mai greu. In tara asta politicienilor nu le mai pasa de oameni, de tara, nu mai sunt interesati sa faca ceva. Am ajuns sa-l consideram pe Ceausescu un mare om de stat pentru cate a facut. Vai de noi, fiecare se gandeste cum sa plece din tara. Am ajuns de plans. Tara bogat si frumoasa, pacat de ea.

Last edited by Ekaterina; 13.12.2012 at 15:17:29.
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Dilema luciamanta Pocainta 7 09.04.2012 20:57:46
Dilema Azzuurra Generalitati 32 06.10.2011 14:10:28
dilema Mirela0110 Generalitati 26 07.06.2011 14:42:08
Dilema Adriana-Simona Biserica Romano-Catolica 11 24.01.2011 15:01:19
Rezultatele alegerilor din Republica Moldova mihailt Generalitati 2 29.11.2010 17:44:29