Citat:
În prealabil postat de eliza-georgiana
dar "izul sectar" este fluturat ori de cate ori se pune in discutie lucruri care scot din fagasul "normal" in care traieste credinciosul iar asta au facut acesti parinti ...
|
Eu nu stiu parinti cu iz sectar, stiu parinti care au ridicat anumite probleme (unii intr-un mod vulcanic, altii mai cumpatat) si ortodocsi care le-au preluat fara discernamant duhovnicesc, ajungand la tendinte sectare, inchizandu-se intr-un grup incremenit in idei fixe, respingand critica colectiva, idolatrizarea acelor idei fiind singura optiune corecta.
Citat:
Mihai chiar este lipsit de delicatete in afirmatiile lui si macar in ciuda acestei lipse ar avea dreptate, as recunoaste acuzele ce mi le aduce
|
Daca asta e impresia pe care o lasi, ca manifesti tendinte spre sectarism, asta a spus. Parca spuneai ca nu-ti doresti laude, deci omul ti-a spus adevarul, cum te percepe el. Poate ar trebui totusi sa te autoevaluezi, sa vezi de ce lasi impresia asta sau poti sa-l consideri in continuare "prost si mandru", asa cum ne consideri pe toti care nu suntem in asentimentul tau.